reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

White nawet nie pomyślałam o tym że faktycznie tak ostrożnie podeszłam do sprawy :-) chociaż ta kolorystyka mi odpowiada, to nie zwróciłam uwagi na inne, ale za to mam już bardziej konkretne kupione wcześniej, a raczej taka mała zbieraninka, oto one :)

hitem dla mnie jest szlafroczek z bamboszkami wylicytowany za 18zł hehe, a pozostałe to troszkę za duże, bo siostra jak kupowała to już nie pamięta po 18 latach rozmiarów :)

Załączniki

• DSC08958.JPG
    DSC08958.JPG
    44,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
dziewczyny, ale super zakupy już porobiłyście :-) naprawdę same rewelacyjne rzeczy!! szalejecie! :-)

co do kocyka za 150zł to ja się nie skuszę...dla mnie to "trochę" za dużo. Ale to moje zdanie! ;-)

Oilatum używałam tylko raz za czas!

u mnie skromnie, ale już coś mam hehe
pierwsza potrzeba kupowania zaspokojona :-D

Załączniki

• IMG_0589.jpg
    IMG_0589.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 38
a ja dzis dokupilam skarpetki.. jeszcze jakies przewiewne czapeczki ze dwie i mam wszystko :)
narazie do 3 miesiecy ciuszki mam kilka pojedynczych na wiecej miesiecy...
potem dokupie na kolejne miesiace jak juz dzidzius bedzie z nami
buciki mam do 9 miesiecy bodajze

Ja tez musze sie przejsc na strych i zobaczyc pozostałosci po rzeczach które "pozyczyłam":angry:ale to dopiero w lutym... na spokojnie...a zakupy zrobilyscie sssuperowe po 10 mam wyplate wiec i tak bym nie zdazyla..kupic bo bom jest do dzisiaj:((((

Dziewczyny super zakupy, aż zazdroszczę ;-) Ja po nowym roku sprawdzę co mam.
Byłam wczoraj w tesco, chciałam kupić coś Krzysiowi, niestety brak rozmiaru i nie wykorzystałam bonu :-(

white, ja używałam Oliatum ze względu na brak intensywnego zapachu, Amelcia nie miała problemu ze skórą, ale ten delikatny zapach uwielbiałam, potem zakochałam się w Hippie i tak mi zostało ;-)

reklama
Dziewczyny czyli na jaki rozmiar kupujecie?

I poprosze o pomoc doswiadczone mamy...tak mysle ze ciuszki powinny byc wieksze troszke, bo przeciez musi byc miejsce na pieluszke...czy dobrze mysle..?

Do góry