reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
no mi sie strasznie podoba, ale moze jeszcze poszukam czegos innego ;-)
z drugiej strony na kazdy wozek mozna znalesc jakies minusy ;-)
fakt, na tej stronce, którą Wam wkleiłam można znaleźć na wszystkie i szczerze to chyba żaden nie przekroczył 5 w skali 6, a mój kochany Quinny ma dużo niższą opinię, a ja dałabym mu śmiało 5,5, bo w sumie to wszystko zależy gdzie i jak będzie się użytkować wózka, dla mnie najbardziej przerażająca jest ta opinia o oponach, bo ja będę po wsi i lesie jeździła i jak mam co chwila kupować nowe, to mnie przeraża

wózki moze i fajne tylko te ceny, dobrze że mam po chłopcach i żaden markowy , nawet nie pamiętam firmy, chyba muszę iśc zobaczyć, jest już troszkę zużyty ale jeszcze się nada, fotelik kupię używany i może poźniej jakąs spacerowkę bo ta moja na wypad do miasta się nie nadaję, ale gdzie my nią nie jeździliśmy, a zdarzało się nawet że we dwójkę w niej jeździli

doswiadczone wozkowo dziewczyny... pytanko mam :-) kola piankowe a pompowane- jaka jest roznica w uzytkowaniu?
bo moj upatrzony Mutsy Evo ma piankowe i nie wiem czy to nie minus :-p

ja x-landera mam z pompowanymi. Byłam bardzooo zadowolona!
peg perego jest na piankowych i w sumie też nie narzekam.
Jednak chyba lepiej mi się jedziło na pompowanych. ;-)

reklama
bo to chyba zależy od średnicy kół, większe poprostu lepiej się prowadzą, tak mi się wydaje, miałam różne wózki z różnymi kołami i te duże piankowe podbiły moje serce :-) a najpierw sceptycznie do nich podchodziłam ;-)

Do góry