Mąż już namówiony na kocyk, jedyne co stwierdził to że poszukamy w sklepach stacjonarnych. Dlatego muszę w ten weekend objechać większe sklepy/hurtownie, aby w razie czego mieć jeszcze zapas czasu na kupno w necie.
I planuję go wykorzystać na wyjście ze szpitala :-) Nie mam grubego kombinezonu - w końcu termin mam na 19.04., więc nawet licząc 2 tyg w tył nie wpadło mi do głowy że mogłoby być zimno, choć patrząc obecnie przez okno nie jestem już tego taka pewna... W każdym bądź razie jak będzie chłodno to ubiorę na cebulkę plus owinę tym kocykiem i będzie ok :-)
I już mam wizję że będzie fajnie przydatny latem/jesienią, jak się wybierzemy na małą przejażdżkę i zamiast gondoli weźmiemy tylko fotelik i będzie można malucha tak fajnie otulić... :-)
Pochwalę się jeszcze tylko organizerem, który mi mój wspaniały M kupił ;-):
http://www.babymama.pl/pojemnik-bin-go-soft-skip-hop-paski-p986.html
wahałam się nad kilkoma, ale wygrał ten z uwagi na to, że jak już nie będzie potrzebny do akcesoriów pielęgnacyjnych, to posłuży jeszcze na lata u maluchów w pokoju, jako pudło na zabawki - już najchętniej zamówiłabym drugi aby potem ładnie razem stały na regale, ale muszę się powstrzymać, bo chcę jeszcze trochę rónych duperelków dla młodego dokupić ;-)