reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
szkoda, że szybciej nie doczytałam o gryce wszytej w pokrowiec. Aż idę sprawdzić jak to w naszym modelu wygląda

Anezram mnie zainspirowała jedna dziewczyna która obszywa i wyszywa muliną pieluchy tetrowe :-D ładnie to wygląda i raczej nie wymaga wielkiego talentu więc w poniedziałek idę po mulinę i też postanowiłam... troszkę ładniejsze będą... a ja zajęcie będę miała

Anila fajny pomysł poddałaś, już jedna nie całą zrobiłam , od razu inaczej wyglądają, tylko ze moje po dwójce już trochę sfatygowane ale to co

Zdjęcie0466.jpgZdjęcie0464.jpgZdjęcie0465.jpg

dziewczyny, super pomysł z tym obszywaniem pieluch, bardzo fajnie to wygląda lenka! chyba sama je sobie obszyje ;-) tylko musze przypomnieć sobie ściegi (ostatnio robiłam to w podstawówce :-D)

reklama
Do góry