reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
co sądzicie? Tommee Tippee NOWY ZESTAW STARTOWY 0%BPA tanio (2701166300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać, nie brać? w pierwszej ciąży miałam też zestaw, ale Aventu (nawet nie wiedziałam, że TT jest taki tani :szok:), ogólnie jestem za zestawem, nawet na później może się przydać, pytanie tylko cenowe? bo szczerze to nie orientuję się, czy dobra ta cena (podkreślam, że doliczam koszt przesyłki, ale kupując u nich coś jeszcze)

Dotkass super ten projektor!!! KUrcze tylko latajace misie srednio mnie przekonuja a w tamtej sa papugi a my z rodziny milosnikow papug:) Wiem, ze to slaby argument ale strasznie papugi lubie:)
Za to projektor podoba mi sie bardzo

Dotkass super ten projektor!!! KUrcze tylko latajace misie srednio mnie przekonuja a w tamtej sa papugi a my z rodziny milosnikow papug:) Wiem, ze to slaby argument ale strasznie papugi lubie:)
Za to projektor podoba mi sie bardzo
są nie tylko z misiami, ja jak kupowałam Ami to te z projektorem były tylko z misiem i z czymś jeszcze, nie duży był wybór 5 lat temu :-)
są jeszcze rybki http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-rybkami-g9157-projektor-i2691023281.html
motylki: http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-t4910-projektor-kurier24h-i2702461913.html
i safari, ale inny projektor http://allegro.pl/nowosc-karuzela-fisher-price-safari-pilot-projekto-i2710180243.html
zastanów się, bo projketor jest super, później jak Ami była starsza to karuzelkę można było postawić (zginasz podstawkę), odpinasz te patyczki z misiami i używasz jako lampkę- projektor

Ostatnia edycja:
Bardzo fajny ten zestaw Tommee Tippee i cena też kusząca moim zdaniem.
Ja zestawu nie będę kupować tylko chyba jedną,dwie butelki. Bo Filip np. butli nie chwycił mi sie w ogóle

a karuzele z projektorem suuuperrr!!
ja na razie z zakupami sie wstrzymuje...ale podoba mi sie i to bardzo!

Ostatnia edycja:
reklama
majra kochana, ja tez sie boje i na razie nic nie kupuje...ale rozgladam sie i czytam w wolne dni i podpytuje dziewczyny-mam zamiar ruszyc na zakupy na wyprzedaze grudniowe-u mnie sa straszne przeceny wtedy:) A na razie nie mam nic:)

Do góry