reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
Nie dziwię się, że nikogo tu nie ma o tej porze :confused: po tych gatkach co wklejałyście, to musiała być bardzo metaliczna noc :-D:-D oby tylko Was nie rozmagnesowało :-D:-D
Dzień dobry kwietniowe ciężarówki, choć jak mój mąż raz się pomylił, to nazwał mnie tirówką :-D:-D

A tu są moje aukcje, jakby ktoś coś chciał, to możemy się dogadać ;-)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17727802

Ostatnia edycja:
No tak sprane.. na wszystkich aukcjach było napisane że stan b.dobry, założone kilka razy, zdjęcia eleganckie...a tu dosłownie porozciągane szmaty... nie no może z 60 zł wywaliłam, ale i tak jest mi wstyd przed samą sobą, naiwne dziewczę ze mnie:zawstydzona/y: co zrobić

Bishopka no mąż Cię podsumował :-D hehe super!!!

Bo na allegro często jest tak, że zdjęcia są retuszowane. Macie dla porównania moje aukcje, gdzie zdjęcia są robione nawet dobrą lustrzanka (nie żebym się chwaliła :zawstydzona/y::-D) a jakość jest zdecydowanie nieciekawa. Ale są to oryginalne zdjęcia, bez retuszu, i innych gadżetów dostępnych w programach obróbkowych.

no właśnie aukcje... miałam chociaż napisać maila, że nie jestem zadowolona,ale nie chce mi się już zadymy robić...następnym razem po prostu będę uważniejsza...
ale dzięki kochana...czekam jeszcze na śpiworek, może poprawi mój humor :)

No tak Bishopka Twoje ubranka wyglądają, bardzo dobrze... tylko że tamte też tak wyglądały:-(
oj tam, za to mam fajne gacie :-D

Ale jaja tutaj, no no:)

Alex pisz do sprzedawcy, ze chcesz zwrocic i nie jestes zadowolona i tyle. Niestety tak to jest z allegro, ja pare razy sie zawiodlam a pare razy bylam super milo rozczarowana. Ot, loteria troszke.

Ja dzisiaj robie swieteczne kartki, kiedys jedna z was pokazywala swoje dziala, wiec sprobuje i ja:) Zawsze chcialam, nigdy czasu nie bylo, wiec dzisiaj jest ten dzien:))))Wrzuce porazki lub sukcesy na watek o talentach...no i chalke pozniej (choc juz w polowie zniknela:)))

Calusy tirowki na dzisiaj:)

reklama
Co do aukcji na allegro i zwrotów....bo sama kupuje sporo przez net to trochę czytałam...
zwrotu w ciągu 10 dni bez podania przyczyny można dokonać w przypadku zakupu NOWEGO towaru przez internet
z używanymi rzeczami jest o tyle problem, że każdy ocenia wg swojej skali sprzedawca moze powiedzieć, ze napisał przecież ze sa w stanie b. dobrym a nie idealnym i dla niego tak wygląda stan b. dobry....no nie wiem, ale wydaje mi się, że przy używanych rzeczach zwrot to jest dobra wola sprzedającego, niestety....

ja też kiedyś w 1 czasie wylicytowałam 2 paczki ciuchów dla młodej i te co wyglądały mniej atrakcyjnie na zdjęciach i w efekcie dałam za nie sporo mniej niż za te piękne na zdjeciach, okazały się w rzeczywistości w dużo lepszym stanie....

Do góry