reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

Anusiakanusia chyba przyznam racje Twoje mamie,naprawde duzo tego.Ja narazie to kupowalam tylko ciuszki do 3 miesiaca,a poza tym nie znam plci wiec moje szalenstwo zacznie sie po narodzinach.

reklama
Mamusie styczniowe witam ponownie! Moja Lenusia ma juz miesiac (wczoraj), mamy sie super, ja zaczynam naprawde niezlej wprawy nabierac w "obsludze" dzidziusia + domu jednoczesnie. I wzielam sie za dalsze porzadki w "nadwyzkach" wyprawkowych....(pisze "dalsze" bo pierwsze byly juz przed porodem :) )

został mi jeszcze fotelik Maxi-Cosi Citi, który właśnie wystawiłam na allegro. Fotelik jest nowiutki, nigdy nie użyty (dostaliśmy go w prezencie, a wcześniej kupiliśmy już sobie taki sam). Fotelik wystawiam bez ceny minimalnej bo chce sie po prostu go pozbyc, to i tak byl prezent.

Może któraś z Was będzie zainteresowana, podaje linka:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80980887

I mam jeszcze całe dno szafy ubranek ktore Lena dostala w prezencie z USA ale ktore nie trafily w moj gust...Tez to bede musiala ofotografowac i wystawic, podrzuce Wam wtedy linka tez.

Trzymam kciuki za wszystkie 2w1 i zycze wszystkiego co NAJNAJNAJ! I tym rozdwojonym oczywiscie tez!  :)

pozdrowionka
Paulina

PS macie gdzies watek ze zdjeciami Waszych styczniowych dzieciaczkow? Chetnie bym poogladala Wasze Cudeńka...:)

Dziewczyny a pieluchy tetrowe prałyście?
I jeszcze jedno- jak pierzecie w proszku (ja mam jelp) to też pluczecie, czy nie trzeba ?

Izabelko!

Ja co prawda pieluch jeszcze nie prałam (wielkie pranie i prasowanie zaplanowane na czwartek-piątek ;D), ale z tego co mówiła nam położna w szkole rodzenai to trzeba je płukać i to nawet dwukrotnie. Co do proszku to ja będę używać "Dzidziusia" , polecanego przez mamy na BB. Co do parsowania to różne opinie słyszałam np. takie żeby pieluch nie prasować bo się malucha w zbyt sterylnych warunkach wychowuje. Ja jednak będę pieluchy prasować .

A tu kilka ciuszkow dla naszego skarba.
dscn11834vs.jpg

dscn11841cy.jpg

reklama
Anusia! Super wyposażona szafa dla naszej imienniczki . ;D

Lwica! Sliczności te ciuszki!

A w temacie płukania to ja narazie napewno żadnego płynu do płukania używać nie będę.

Do góry