reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

My dotychczas próbowaliśmy ważyć na zwykłej wadze: maz brał małego na rece i wchodził na wagę. Potem wchodził sam i odejmowal swoją wagę od wspólnej. Niestety pomiar wychodził niedokładny.

reklama
A ja już nie mogę się doczekać kiedy "wyrośniemy" z tych gadżetów i będzie mozna się ich wszystkich pozbyć:tak:
Waga, mata, bujaczek, kojec....Ale będzie luz w domu:-)

Mika a ja nie:-p, bo potem pojawią się kolejki, samochody, ciężarówki, samoloty itp - a już Klaudii kucyki, barbie i inne pierdoły się ledwo mieszczą:shocked2: Za to zabawki po niej, typu piszczki, książeczki dla maluszków itd mam jeszcze schowane na strychu. Jak to wyjmę to zacznie się sajgon

Mój mąż już teraz wyciągnął wszystkie dzidziusiowe zabawki, więc już się walają po mieszkaniu. Tory kolejowe lub wyscigowe regularnie rozkładaja z córką między wszystkimi pomieszczeniami, znoszą zapasy zabawek i klocków z piwnicy, przed drzwiami parkuje rower, na balkonie hulajnoga.
Wierzcie mi dużo gorzej być nie może, tym bardziej ,że oddamy dziecku sypialnię:tak: Będzie więc nowa powierzchnia do przechowywania

Dziewczyny, moja córka ma już 3 lata, a zamiłowanie do lego i kolejek tatuś zaszczepił już dawno. Więc teraz bawią się oboje.:tak:

reklama
A ja już nie mogę się doczekać kiedy "wyrośniemy" z tych gadżetów i będzie mozna się ich wszystkich pozbyć:tak:
Waga, mata, bujaczek, kojec....Ale będzie luz w domu:-)
Mika chyba, że ktoś planuje olejnego dzidziusia to będą się nadal walać te i te dla starszaka, a potem dla trójki dzieci, czwórki, piątki, ... uff chyba się zapędziłam :-D:-D:happy2::happy2::cool2:

Do góry