reklama
U
użytkownik 902
Gość
Mika a ja nie, bo potem pojawią się kolejki, samochody, ciężarówki, samoloty itp - a już Klaudii kucyki, barbie i inne pierdoły się ledwo mieszczą Za to zabawki po niej, typu piszczki, książeczki dla maluszków itd mam jeszcze schowane na strychu. Jak to wyjmę to zacznie się sajgon
elifit
Moderatorka
Jagódka ja tak samo się boję tych wszystkich zabawek
Mój mąż już teraz wyciągnął wszystkie dzidziusiowe zabawki, więc już się walają po mieszkaniu. Tory kolejowe lub wyscigowe regularnie rozkładaja z córką między wszystkimi pomieszczeniami, znoszą zapasy zabawek i klocków z piwnicy, przed drzwiami parkuje rower, na balkonie hulajnoga.
Wierzcie mi dużo gorzej być nie może, tym bardziej ,że oddamy dziecku sypialnię Będzie więc nowa powierzchnia do przechowywania
Wierzcie mi dużo gorzej być nie może, tym bardziej ,że oddamy dziecku sypialnię Będzie więc nowa powierzchnia do przechowywania
U
użytkownik 902
Gość
Mika no to nic dziwnego - po co kolejki już teraz? Żeby tata się pobawił?
s.michalina
Fanka BB :)
Z córka się bawi
malgorzatkar
ja się uczyłam na tym filmiku: wiązanie chusty, chusta, zawiązać chustę - YouTube a jak starsza była Ola to z chęcią przerzuciłam się na podwójny X
reklama
Lilla My
Mika chyba, że ktoś planuje olejnego dzidziusia to będą się nadal walać te i te dla starszaka, a potem dla trójki dzieci, czwórki, piątki, ... uff chyba się zapędziłamA ja już nie mogę się doczekać kiedy "wyrośniemy" z tych gadżetów i będzie mozna się ich wszystkich pozbyć
Waga, mata, bujaczek, kojec....Ale będzie luz w domu:-)
Podziel się: