reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

ja mam kilka sweterkow,pajace cieple ,nie welur tylko w dotyku jak kocyk/polarkowy chyba, wiec w arzie takeij pogody maz pzrywiezie

reklama
Elifit - ja spakowalam malego jak na upal ;) ale mam taki jeden kombinezonik wiosenny materialowy z podszewka i mysle, ze jak bedzie chlodno, to go wykorzystam. Ubranka na wyjscie nie pakowalam. Ktos mi dowiezie

ja obiorę w taka pogodę body, na to pajac cieplejszy (mam kilka takich z weluru lub grubej froty), cieplejsza czapeczka, do fotelika i zakryję go kocykiem. może wcisnę na niego jeszcze bluzę ale nie wiem ile warstw mi się uda.

Ja bym założyła body krótki rękaw, pajacyk bawełniany, skarpetki, bluza i kocyk na nogi. Pewnie też czapeczkę cieniutką.

Ja myślę,że przy takiej kapryśnej pogodzie,raz zimno, za godzinę się ciepło robi, najłatwiej regulować kocykami. Ubrać coś cieńszego i okryć ew. Na dworze zimno i wiatr, w samochodzie cieplej, a dzieci w tych fotelikach przy 3 warstwach pewnie spłyną.

Jejku ile warstw! W szoku jestem bo ja planowałam założyć sam pajacyk a na to kocyk. No ale ja nie mam doświadczenia w tej kwestii :(
Mysle ze poradzę sie położnej przed wyjściem i maz dowiezie jakby co.

reklama
Ja tez bym zalozyla sam pajacyk i kocyk. Z reszta jak dwa lata temu wychodzilam z malym ze szpitala to byla identyczna pogoda. Sam pajacyk plus czapeczka i kocyk zdecydowanie styknie

Do góry