reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wypadające włosy po porodzie.

reklama
Nie stosowałam a co to takiego? Brałam przez jakiś czas oeparol na włosy i paznokcie i efekt rzeczywiście jest :))

Coś w tym rzeczywiście jest, że po prostu wypadają włosy i już, ja też widzę że mam włosy dużo bardziej błyszczące, zdrowiej wyglądają

mi położna poleciła vitapil mama na wypadanie włosów i ogolnie ich kondycję, sklad dobrany wlasnie pod kobiety po porodzie

tez biorę vitapil mama i jestem zadowolona, opróznilam cale opakowanie juz (starcza na miesiac) i widac, że wlosów wypada mniej, do tego są grubsze i zwyczajnie ładniejsze, takze polecam

o diete tez dbam, nie martw się:) mam wrecz bzika na tym punkcie:) do tego wlasnie vitapil mama, tym bardziej, ze karmie a on jest w pelni bezpieczny dla kobiet karmiących:)

o diete tez dbam, nie martw się:) mam wrecz bzika na tym punkcie:) do tego wlasnie vitapil mama, tym bardziej, ze karmie a on jest w pelni bezpieczny dla kobiet karmiących:)

zgadza się, vitapil mama jest w pełni bezpieczny dla kobiet karmiących piersią, bo w zasadzie to dla nich został stworzony, to typowy suplement na wypadanie wlosow zwiazane z porodem i karmieniem

tak zgadza sie, zdecydowalam sie na vitapil mama, bo nadal karmie piersia. W kazdym badz razie juz przy pierwszym opakowaniu widac, ze wlosów wypada mniej, jeste to na prawde zauwazalne. Dokupilam teraz odzywke z czarnej rzepy w sklepie fryzjerskim

a jaka to odzywka? bo szczerze mowiac to ja biore sam vitapil mama i rowniez widze roznice, oczywiscie stosuje odzywke i szampon, ale nie jakis specjalny do wypadajacych wlosow, a czarna rzepa pomaga?

no podobno tak z ta czarna rzepa, ale jak ci sam vitapil mama pomaga, to nie musisz stosowac szamponu specjalnie do wypadajacych wlosow. Poza tym, u mnie np vitapil poprawil tez kondycje wlosow, sa nawilzone i miękkie, takze jaki szampon dobierzesz, to juz nie tak wazne:)

reklama
no tak, na razie jest okej, po vitapil mama wlosów mi wypada mniej to jest zauwazalne, opakowanie jest na 2 miesiace wiec jeszcze mi troche zostalo tabletek, a szampon mam fructis geste i mocne cos takiego, to spoko jak mi sie skonczy to jak trafie na jakis z czarnej rzepy to wezmę :)

Do góry