reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki Beta

Dzień dobry.
Opisze może w skrócie.
Ostatnią miesiączkę miałam 06.07.
Do Ew zapłodnienia mogło dojść 17- 23.07
02.08 zauważyłam na bieliźnie kilka kropli krwi.
Moje cykle wynoszą 27-29 dni.
04.08 zrobiłam test- pozytywny.
Dziwi mnie wynik Bety- nie rozumiem jak go interpretować. Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Załączniki

• 47B9DFE9-DC1C-4611-BDBA-FCA2DD9092D9.jpeg
    47B9DFE9-DC1C-4611-BDBA-FCA2DD9092D9.jpeg
    120,9 KB · Wyświetleń: 601
reklama
Dziękuję. Zupełnie nie rozumiem tych oznaczeń 1-7 dzień ciąży? Na inne tyg to mała Beta. W poniedziałek powtórzę, natomiast liczę się z tym, że może nie być Ok.

Dzień dobry.
Opisze może w skrócie.
Ostatnią miesiączkę miałam 06.07.
Do Ew zapłodnienia mogło dojść 17- 23.07
02.08 zauważyłam na bieliźnie kilka kropli krwi.
Moje cykle wynoszą 27-29 dni.
04.08 zrobiłam test- pozytywny.
Dziwi mnie wynik Bety- nie rozumiem jak go interpretować. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
Na razie to znaczy tyle, że jesteś w ciąży, a widełki nie są ważne. Po 48 godzinach warto oznaczyć przyrost bety :)

W piątek 04.08. Po porannym pozytywnym teście.
Powtórz betę jutro, mówi się że powinna przyrastać minimum 60-66% po 48godzinach i ok. 110-115% po 72h. Ale te przyrosty też są indywidualne. Ja robiłam betę po 72h i miałam przyrost 201%
Beta z 304 skoczyła mi na prawie 1600.
Także głową do góry. W internecie znajdziesz kalkulatory beta hcg gdzie możesz sprawdzić czy Twoja beta przyrasta prawidłowo. ☺️

reklama
Witam robiłam dzisiaj wyniki i nie mam pojęcia co oznaczają ciążę czy jej brak.... z góry dziękuję za pomoc

Załączniki

• Screenshot_20230807_155831_OneDrive.jpg
    Screenshot_20230807_155831_OneDrive.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 126
Do góry