Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, to znaczy tylko tyle, że jesteś w ciąży, a czy w pojedynczej, z bliźniakami czy z trojaczkami to już może stwierdzić niestety tylko lekarzA czy ten mój wynik że jest 595 świadczy że to bliźniaki czy niekoniecznie?? Bo koleżanka napisała tak wyżej
Nie, ja bym się tym nie sugerowała. Możesz mieć wysoki wynik bo np owulacja była wcześniej.A czy ten mój wynik że jest 595 świadczy że to bliźniaki czy niekoniecznie?? Bo koleżanka napisała tak wyżej
Wiesz co no teoretycznie wszystko jest możliwe ale serio nie stresuj się na zapasBo ani u mnie w rodzinie nie było bliźniaków ani u chłopaka więc tak się trochę wystraszyłam
To stwierdzi jedynie lekarz na badaniu na razie pozostaje się cieszyć że wszystko wygląda dobrze jak na ten etap.Bo ani u mnie w rodzinie nie było bliźniaków ani u chłopaka więc tak się trochę wystraszyłam
Nie, ten wynik nie świadczy o ciąży bliźniaczej. Świadczy po prostu o ciąży. Ja w 4+1 (wiek ciąży liczony według owulacji) miałam betę 530, a zarodek jest jeden.A czy ten mój wynik że jest 595 świadczy że to bliźniaki czy niekoniecznie?? Bo koleżanka napisała tak wyżej