reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Musi byc dobrze trzymam kciuki.
sylwia8708
Fanka BB :)
bebzonik ja również trzymam kciuki za pomyślne wyniki :-) Będzie dobrze :-)
OLA368
Fanka BB :)
Bebzonik - na pewno będzie wszystko ok!!!
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Bebzonik trzymam kciuki za dobry wynik
A z moja toxoplazmoza to mam cyrki.Dziś byłam robic trzecie badanie bo poprzednie chyba popsuli próbke w labolatorium
A z moja toxoplazmoza to mam cyrki.Dziś byłam robic trzecie badanie bo poprzednie chyba popsuli próbke w labolatorium
To opijesz sie tej glukozy za wszystkie czasyBebzonik trzymam kciuki za dobry wynik
Ale swoja droga to skandal normalnie. Nie mozna tego badania w innym laboratorium zrobic? A co bedzie jak znowu wyniki Ci zle zrobia?
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No w innym to bym musiałabym płacic bo chodze do ginka prywatnie a u nas w przychodni mój ginek tez pracuje więc mam wszystkie badania za free.
A badanie mam z krwi robione więc juz trzeci raz mam krew pobierana a dwa razy ciągu tygodnia
A badanie mam z krwi robione więc juz trzeci raz mam krew pobierana a dwa razy ciągu tygodnia
Bebzonik trzymam kciuki!
A ja się pochwalę że już na 100% wiadomo że będzie u nas chłopczyk :-) Podjechaliśmy na dyżur do szpitala do naszego doktora bo prosił żeby sie pojawić, tam jest lepszy sprzęt. I wszystko wygląda super, wszystko na swoim miejscu i mamy na zdjęciu niezbity dowód że będzie synek :-) Widzieliśmy też buźkę maleństwa :-)
A jutro idę na glukozę, kupiłam w aptece, myslałam że to jakaś mała fiolka tej glukozy jest a tu taki wielki pojemnik :-) Ale jestem dobrej myśli, dam radę :-)
A ja się pochwalę że już na 100% wiadomo że będzie u nas chłopczyk :-) Podjechaliśmy na dyżur do szpitala do naszego doktora bo prosił żeby sie pojawić, tam jest lepszy sprzęt. I wszystko wygląda super, wszystko na swoim miejscu i mamy na zdjęciu niezbity dowód że będzie synek :-) Widzieliśmy też buźkę maleństwa :-)
A jutro idę na glukozę, kupiłam w aptece, myslałam że to jakaś mała fiolka tej glukozy jest a tu taki wielki pojemnik :-) Ale jestem dobrej myśli, dam radę :-)
Anisen
kochamy Cię mocno
a ja byłam zrobić awidnośc Tokso i wyniki dopiero w poniedziałek lub we wtorek, zależy kiedy dojdą. Niby sie nie stresuje bo to tak dla formalności podobno ale coś tam, ułamek procenta niepewności jest.
A wizytę mam 1 czerwca czyli dzień dziecka. Ciekawe jaki prezent zrobi nam w dniu swojego święta maluszek
A wizytę mam 1 czerwca czyli dzień dziecka. Ciekawe jaki prezent zrobi nam w dniu swojego święta maluszek
reklama
Podziel się: