reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badań - normy, wątpliwości :)

reklama
Bebzonik trzymam kciuki za dobry wynik
A z moja toxoplazmoza to mam cyrki.Dziś byłam robic trzecie badanie bo poprzednie chyba popsuli próbke w labolatorium

Bebzonik trzymam kciuki za dobry wynik
A z moja toxoplazmoza to mam cyrki.Dziś byłam robic trzecie badanie bo poprzednie chyba popsuli próbke w labolatorium
To opijesz sie tej glukozy za wszystkie czasy :-D
Ale swoja droga to skandal normalnie. Nie mozna tego badania w innym laboratorium zrobic? A co bedzie jak znowu wyniki Ci zle zrobia?

No w innym to bym musiałabym płacic bo chodze do ginka prywatnie a u nas w przychodni mój ginek tez pracuje więc mam wszystkie badania za free.
A badanie mam z krwi robione więc juz trzeci raz mam krew pobierana a dwa razy ciągu tygodnia:-D

Bebzonik trzymam kciuki!

A ja się pochwalę że już na 100% wiadomo że będzie u nas chłopczyk :-) Podjechaliśmy na dyżur do szpitala do naszego doktora bo prosił żeby sie pojawić, tam jest lepszy sprzęt. I wszystko wygląda super, wszystko na swoim miejscu i mamy na zdjęciu niezbity dowód że będzie synek :-) Widzieliśmy też buźkę maleństwa :-)
A jutro idę na glukozę, kupiłam w aptece, myslałam że to jakaś mała fiolka tej glukozy jest a tu taki wielki pojemnik :-) Ale jestem dobrej myśli, dam radę :-)

a ja byłam zrobić awidnośc Tokso i wyniki dopiero w poniedziałek lub we wtorek, zależy kiedy dojdą. Niby sie nie stresuje bo to tak dla formalności podobno ale coś tam, ułamek procenta niepewności jest.
A wizytę mam 1 czerwca czyli dzień dziecka. Ciekawe jaki prezent zrobi nam w dniu swojego święta maluszek ;)

reklama
Do góry