reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań nasienia

reklama
A miałaś już inseminacje? Do in vitro nie podchodzi się z ulicy, trzeba spełnić różne kryteria
Jeszcze nie, przecież dopiero sie dowiedziałam o tym, że nie uda nam się normalnie mieć dzieci. Tylko dziwne jest to, że zaszlam w ciąże no, ale pozmacziczna w maju i nie wiem teraz czy to jest powiązane, czy nie byłam w tej pozamczicnej przez to że mój mąż ma wadliwe plemniki..

Jeszcze nie, przecież dopiero sie dowiedziałam o tym, że nie uda nam się normalnie mieć dzieci. Tylko dziwne jest to, że zaszlam w ciąże no, ale pozmacziczna w maju i nie wiem teraz czy to jest powiązane, czy nie byłam w tej pozamczicnej przez to że mój mąż ma wadliwe plemniki..
Z takimi wynikami spokojnie możecie mieć naturalnie dziecko

Serio? :o przecież jest 1 procent prawidłowych plemników, jeszcze u lekarza nie byliśmy dopiero za 2 tygodnie ale czytałam chyba wszystkie strony internetowe i tym u na wszystkich jest ze tylko inseminacja albo in vitro

Serio? :o przecież jest 1 procent prawidłowych plemników, jeszcze u lekarza nie byliśmy dopiero za 2 tygodnie ale czytałam chyba wszystkie strony internetowe i tym u na wszystkich jest ze tylko inseminacja albo in vitro
Uważam podobnie jak PatPatPat. Nie panikuj tylko idźcie do lekarza. On wykluczy choroby, jak np. żylaki powrózka nasiennego.
Mąż niech zadba o dietę, sport, nie przegrzewa jąder i bierze suplementy. Alko i papierosy musi odstawić. Po 3 mcach do pół roku powinno się poprawić do obowiązujących norm.
Mój miał 1%, teraz ma 4%, co jest normą.
Twój ma ogólnie dużo plemników, co zwiększa wasza szanse, ruch też ma dobry.
Będzie dobrze!

Uważam podobnie jak PatPatPat. Nie panikuj tylko idźcie do lekarza. On wykluczy choroby, jak np. żylaki powrózka nasiennego.
Mąż niech zadba o dietę, sport, nie przegrzewa jąder i bierze suplementy. Alko i papierosy musi odstawić. Po 3 mcach do pół roku powinno się poprawić do obowiązujących norm.
Mój miał 1%, teraz ma 4%, co jest normą.
Twój ma ogólnie dużo plemników, co zwiększa wasza szanse, ruch też ma dobry.
Będzie dobrze!
Dzięki, ale miał już robione usg rok temu i nie ma żylaków. Nie pali, ani nie pije to musi być na prawdę wyjątek żeby sobie wypił i to jeszcze mało.

Dzięki, ale miał już robione usg rok temu i nie ma żylaków. Nie pali, ani nie pije to musi być na prawdę wyjątek żeby sobie wypił i to jeszcze mało.
Nie bierz tego do siebie, takie są ogólne zalecenia... Wyniki nie są złe,ale to pewnie lekarz wam powie na wizycie. W internecie wpiszesz w gooogle ból głowy a wyczytasz, że masz raka. [emoji2368]
Poczytaj sobie Akademie płodności, babeczki mają ebook o płodności męskiej. Na pewno uda się wam poprawić morfologie, zwlaszcza, że pozostałe wyniki są w normie.

reklama
Nie czytaj artykułów w Internecie tylko czytaj forum :) Dziewczyny zachodzą w ciąże nawet przy 0% prawidłowych plemników

Do góry