reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania nasienia :( nie jest najlepiej?

:(
My sobie na razie nie wyobrażamy innego scenariusza niż naturalnie…
Próbujemy zdziałać z suplami i zmianą stylu życia…
A czy jest tu ktoś komu udało się z takimi wynikami? Albo udało się poprawić coś?
My przez te wszystkie lata i suplementy i zmiany zywieniowe i zdrowy trub zycia niestety przez 10 lat nic sie nie za dzialo.
Jezeli czas cie nie nagli to proboj nie masz nic do stracenia.

reklama
Dzięki maggieslava 🥹
Ech, brzmi to wszystko nie najlepiej. Nas czas nagli i nie nagli, zależy jak patrzeć
Wiek to jedyne kryterium. Im wczesniej tym lepiej bo wieksza szansa na wyprodukowanie duzej ilosci jajeczek a to zwieksza liczbe zarodkow co prowadzi do wiekszej ilosci szans na zajscie w ciaze.
Warto przemyslec wszystko i naprawde nie tracic czasu na cos co nie przyniesie upragnionej ciazy.

Zycze powodzenia!!! Pozytywne nastawienie to podstawa sukcesu. Moja pierwsza proba byla udana ale niestety poronilam w 13tyg. Potem bardzo dlugo zajelo mi by znowu sprobowac ale powiedzialam sobie teraz albo nigdy. I moje najwieksze szczescie ma za chwile 15miesiecy.
Dziękuję:) my na ten moment mamy tylko jeden zarodek, w grudniu prawdopodobnie transfer. Zobaczymy.

Do góry