reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badań mamuś

reklama
Majka, zrob spacje po pierwszym znaczku i przed ostatnim to sie pokaze napis :) a zeby w podpis wkleic i zeby sie pokazywalo wystarczy wtedy te spacje zlikwidowac :)

Pozdrawiam

Odebralam dzisiaj wyniki badania moczu i krwi i pani w labolatorium pow. mi, ze jak na koniec ciazy sa niemal idealne ;D

Nie chce mi sie schodzic do samochodu i dokladnie je rozpisywac, ale z tego co pamietam, to oprocz bakterii mocz mam idealny (ale nieliczne mialam od samego poczatku).

Jezeli chodzi o krew to hemoglobina w normie (w koncu :laugh:), hematokryt tez i reszta, tylko leukocyty podniesione do 12, ale to i tak niezle w porownaniu do 16 z ostatniego badania.

A suwaczki rzeczywiscie gnaja coraz bardziej do przodu :)

A ja znowu mam problem cholera, bo oprocz tego hemoroidu ktory mam, zrobila mi sie jakas taka narosl niewielka pomiedzy wejsciem do pochwy a odbytem - maciupkie takie, ale da sie wyczuc, bo to nie jest pod skora tylko na (nie wiem czy to nie ma zwiazku z tym hemoroidem, bo to sie tak jakby laczy...). Musze to dzisiaj pokazac mojej ginek. - mam nadzieje, ze to nic takiego...Caly czas zero problemow to na koniec zaczynam sie sypac jak nigdy przedtem... :p

;D u nas 14 dni ;D albo dluzej

Sandra nie mam pojecia co to moze byc , a wynikow to pogratulowac, u mnie narazie dolegliwosci brak, oprocz nadmiernego pocenia sie i okraglych paluchow u rak ;D

Ja jutro na badanka, mam nadzieje że zdąze iść z nimi do gina ;D i mam nadzieję że wszystko ok. ale czuje sę nieźle tylko juz od zdrowego żywienia mnie mdli :p więc dzisiaj pozwoliłam sobie na coca-cole ;D

reklama
Silunia - albo krocej  ;D moze i tak byc, w koncu malenstwa lubia robic niespodzianki ;)

Oj pocic to tez sie poce - jak stary chlop, hehe, plus pod cyckami, jak siedze, bo mi brzucha dotykaja ;)

Mada - ja tez sobie pozwolilam dzisiaj na Fante - taka zimniutka, pychotka :)

Do góry