reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Sandra, no widzisz? Wszystko jest oki Super, że dzidzia pięknie się rozwija, a Ty prawie wcale nie tyjesz (jak Ty to robisz? )
Ja do gina idę we wtorek, zobaczę moją Pszczółeczkę znowu (mam nadzieję, że jednak nie okaże się "Pszczółkiem" :laugh:, choć P. caly czas twierdzi, że na pewno "mam w środku penisa" :laugh. A w piątek jeszcze morfologię i glukozę po obciążeniu muszę zrobić i mocz oddać. Ech... I znów 3 litry krwi mi wyciągną z tej samej co zawsze ręki, a tam mam juz takie zrosty na żyle, że szok!
Ja do gina idę we wtorek, zobaczę moją Pszczółeczkę znowu (mam nadzieję, że jednak nie okaże się "Pszczółkiem" :laugh:, choć P. caly czas twierdzi, że na pewno "mam w środku penisa" :laugh. A w piątek jeszcze morfologię i glukozę po obciążeniu muszę zrobić i mocz oddać. Ech... I znów 3 litry krwi mi wyciągną z tej samej co zawsze ręki, a tam mam juz takie zrosty na żyle, że szok!
sandra co sprawdzone u lekarza to sprawdzone, ale cieszę się, że leukocyty w normie no i że mała rośnie
ale, że masz tylko 6,5 kg na plusie to zazdroszczę
ja mam wizytę dopiero 28.06 i sama jestem ciekawa ile synalek przybrał na wadze od ostatniego pomiaru...
ale, że masz tylko 6,5 kg na plusie to zazdroszczę
ja mam wizytę dopiero 28.06 i sama jestem ciekawa ile synalek przybrał na wadze od ostatniego pomiaru...
edie
Sierpniowa mama'06 Wdrożona(y)
Dziewczyny nie wiem na którym wątku to napisać, ale uczulono mnie na szczepionki dla dziecka zaraz po porodzie - szczepią WZW B czyli żółtaczkę. W większości szpitali szczepią najtańszymi szczepionkami. Ale możecie kupić wcześniej (na receptę) Engerix i nim zaszczepić babika. To ta szczepionka, którą się zazwyczaj szczepi w ramach "Żółtego tygodnia". Wiem, że to można ustalić z położną i wziąć ze sobą do szpitala wcześniej kupioną szczepionkę.
Ja już to załatwiam z zamówioną położną i moją doktórką! Dopytajcie swoich - lepiej zaszczepić czymś lepszym maleństwo, a nie najtańszym badziewiem...
Ja już to załatwiam z zamówioną położną i moją doktórką! Dopytajcie swoich - lepiej zaszczepić czymś lepszym maleństwo, a nie najtańszym badziewiem...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczyny,
ja to zawsze sie bardzo denerwuje. A te leukocyty mnie przerazily, bo ich poziom byl przeciez wyzszy o ponad 100%!
Na szczescie sie uspokoilam i czekam az moj lekarz od USG wroci, zebym mogla sobie moja kroweczke poogladac
ja to zawsze sie bardzo denerwuje. A te leukocyty mnie przerazily, bo ich poziom byl przeciez wyzszy o ponad 100%!
Na szczescie sie uspokoilam i czekam az moj lekarz od USG wroci, zebym mogla sobie moja kroweczke poogladac
sandra1982
No to super Mada! Gratulacje! Oby tak dalej!
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D Mada fantastycznie.Ja idę do mojego znienawidzonego lekarza w wtorek. Mam nadzieję iż da skierowanie na jakieś nowe badania,bo ostatnio miałąm mniej niż min: płytki krwi,coś z moczem i zażywam Urosept( i nie wiem czy jeszcze powinnam,jak długo można..bo we wtorek minie trzy tygodnie) no i to samo z globulkami dopochwowymi( wprawdzie po jednej co drugi dzień..ale czy to nie za długo?).... :-[
Kurczę ... i chyba sobie odżałuję i pójdę na USG jak mi się 34 tc skończy.... :
Kurczę ... i chyba sobie odżałuję i pójdę na USG jak mi się 34 tc skończy.... :
reklama
sandra1982
Frutisku, jak masz troszke w zanadrzu kaski to idz sobie na to USG, bo jak czytam o tym Twoim lekarzu to az mnie skreca, a tak to sie upewnisz i uspokoisz, a poza tym poznasz opinie innego lekarza.