reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badań mamuś

Sandra i po co były te nerwy???
łartwo powiedziec no nie ;) ważne że wszystko idzie ku dobremu , tylko sie cieszyc :)
ja jutro do gina , ciekawe co powie ???

reklama
Sandra, no widzisz? Wszystko jest oki :D Super, że dzidzia pięknie się rozwija, a Ty prawie wcale nie tyjesz ;) (jak Ty to robisz? ;))

Ja do gina idę we wtorek, zobaczę moją Pszczółeczkę znowu (mam nadzieję, że jednak nie okaże się "Pszczółkiem" :laugh:, choć P. caly czas twierdzi, że na pewno "mam w środku penisa" :laugh:). A w piątek jeszcze morfologię i glukozę po obciążeniu muszę zrobić i mocz oddać. Ech... I znów 3 litry krwi mi wyciągną z tej samej co zawsze ręki, a tam mam juz takie zrosty na żyle, że szok!

sandra co sprawdzone u lekarza to sprawdzone, ale cieszę się, że leukocyty w normie :) no i że mała rośnie :)

ale, że masz tylko 6,5 kg na plusie to zazdroszczę ;)

ja mam wizytę dopiero 28.06 i sama jestem ciekawa ile synalek przybrał na wadze od ostatniego pomiaru...

Dziewczyny nie wiem na którym wątku to napisać, ale uczulono mnie na szczepionki dla dziecka zaraz po porodzie - szczepią WZW B czyli żółtaczkę. W większości szpitali szczepią najtańszymi szczepionkami. Ale możecie kupić wcześniej (na receptę) Engerix i nim zaszczepić babika. To ta szczepionka, którą się zazwyczaj szczepi w ramach "Żółtego tygodnia". Wiem, że to można ustalić z położną i wziąć ze sobą do szpitala wcześniej kupioną szczepionkę.
Ja już to załatwiam z zamówioną położną i moją doktórką! Dopytajcie swoich - lepiej zaszczepić czymś lepszym maleństwo, a nie najtańszym badziewiem...

Dzieki dziewczyny,
ja to zawsze sie bardzo denerwuje. A te leukocyty mnie przerazily, bo ich poziom byl przeciez wyzszy o ponad 100%!
Na szczescie sie uspokoilam i czekam az moj lekarz od USG wroci, zebym mogla sobie moja kroweczke poogladac :)

;D Mada fantastycznie.Ja idę do mojego znienawidzonego lekarza w wtorek. Mam nadzieję iż da skierowanie na jakieś nowe badania,bo ostatnio miałąm mniej niż min: płytki krwi,coś z moczem i zażywam Urosept( i nie wiem czy jeszcze powinnam,jak długo można..bo we wtorek minie trzy tygodnie) no i to samo z globulkami dopochwowymi( wprawdzie po jednej co drugi dzień..ale czy to nie za długo?).... :-[
Kurczę ... i chyba sobie odżałuję i pójdę na USG jak mi się 34 tc skończy.... ::)

reklama
Frutisku, jak masz troszke w zanadrzu kaski to idz sobie na to USG, bo jak czytam o tym Twoim lekarzu to az mnie skreca, a tak to sie upewnisz i uspokoisz, a poza tym poznasz opinie innego lekarza.

Do góry