reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina...

reklama
A ja się nie nastawiam na nic.. chociaż czasami marze o śpioszku :)
Chce tylko mieć ją szybko w domu po porodzie :) i żeby była zdrowa :)

Ja również się nie nastawiam na charakter malutkiej. Zobaczymy co z tego brzdąca wyrośnie. Albo aniołek jak tata, albo diabeł jak mama :sorry2:

A po dzisiejszej wizycie u gina wszystko ok. Brzuszek już opadł, wyniki w normie i zlecony mam cały kompet badań, żebym miała świeże wyniki do szpitala. Kolejna wizyta za dwa tygodnie...

jestem po wizycie, na szczęście szyjka się więcej nie skróciła, malutka pływa ciut wyżej, więc jest ok; mam nadal leżeć i łykać Cordafen -znów 4 x dobę;

natomiast wyniki wymazu mnie powaliły - znalazł się tam paciorkowiec i e-coli!!! muszę brać antybiotyk i po porodzie maleńka również najprawdopodobniej dostanie; + globulki; pojęcia nie mam skąd to cholerstwo, ale właśnie to jest przyczyną tych skurczy i skracania się szyjki:angry:

podsumowując mam doleżeć do końca lipca, a potem mam już zielone światełko i mogę rodzić;

a jutro dokładne usg, na którym mam nadzieję dowiemy się więcej o córci;

Ja wymaz będę miała robiony w klinice jak mnie przyjmować będą ... ostatnio już brałam tabletki na e-coli, bo przez całą ciąże przez moje coś łapałam ;/;/;/... Mam nadzieję, że już się nic nie pojawi innego
Andariel byłe do końca miesiąca :)

reklama
kurcze to nie fajnie Andariel, no ale dobrze że teraz robią te badania i wykryli, ja mam w poniedziałek wymaz i w sumie też troche się obawiam bo się całą ciążę po różnych basenach troche szlajałam...zobaczymy

Do góry