reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyniki b hcg.

reklama
Przepraszam nie doczytałam. Kochana to tylko powiedz, to normalne że objawy raz są raz nie ma?. Nie chcę iść do lekarza bo to dopiero 4t4d i i tak nic nie zobaczę a za tydz mam wesele brata i jak teraz nic nie zobaczę na usg to będę się martwić a logiczne że jeszcze może nie być widać. Jednakże przy mojej psychice będę sobie dobierać do głowy całe wesele a szkoła mi zabawyy. Poza tym zawsze latałam wcześnie a tyfzien czy 2 później poranialam więc tym razem chce podejść dojrzałej niż zawsze.

To zależy od sprzętu. U mnie lekarz widzial już w 5 niecałym tyg
Przepraszam nie doczytałam. Kochana to tylko powiedz, to normalne że objawy raz są raz nie ma?. Nie chcę iść do lekarza bo to dopiero 4t4d i i tak nic nie zobaczę a za tydz mam wesele brata i jak teraz nic nie zobaczę na usg to będę się martwić a logiczne że jeszcze może nie być widać. Jednakże przy mojej psychice będę sobie dobierać do głowy całe wesele a szkoła mi zabawyy. Poza tym zawsze latałam wcześnie a tyfzien czy 2 później poranialam więc tym razem chce podejść dojrzałej niż zawsze.

ja w 4+5 miałam już pęcherzyk, a dwa dni później ciałko zółte, więc można coś zobaczyć.
Objawy raz są, a raz nie, bo ciąża to nie jest mimo wszystko typowy schemat za każdym razem i każdego dnia.

Ja rozumiem tylko co innego nie mieć objawów a co innego jak ustają... I dlatego się martwię :(

Głowa do góry i pozytywne nastawienie poproszę :) Pierwszy trymestr rządzi się swoimi prawami: raz cycki bolą, że człowiek ma ochotę je sobie obciąć, a zaraz potem cisza, spokój. Potem kilka dni nudności, potem najlepsze samopoczucie świata, a po tygodniu znów odzywają się cyce.... I tak w kółko 🤷‍♀️ To hormony, a ponieważ wszystkie jesteśmy inne to każda z nas przechodzi i reaguje na nie inaczej.

Udanego weekendu, odstresuj się, nie myśl o najgorszym i zacznij się cieszyć wizją tego kogo będziesz tulić i całować za 9 miesięcy 🥰

Głowa do góry i pozytywne nastawienie poproszę :) Pierwszy trymestr rządzi się swoimi prawami: raz cycki bolą, że człowiek ma ochotę je sobie obciąć, a zaraz potem cisza, spokój. Potem kilka dni nudności, potem najlepsze samopoczucie świata, a po tygodniu znów odzywają się cyce.... I tak w kółko 🤷‍♀️ To hormony, a ponieważ wszystkie jesteśmy inne to każda z nas przechodzi i reaguje na nie inaczej.

Udanego weekendu, odstresuj się, nie myśl o najgorszym i zacznij się cieszyć wizją tego kogo będziesz tulić i całować za 9 miesięcy 🥰
Nieoceniony zastrzyk energii :* dziękuję Ci!! Udanego weekendu!!!

Dziewczyny właśnie zrobiłam test ciążowy, jak interpretować taki wynik??

Załączniki

• 20201003_133405.jpg
    20201003_133405.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry