reklama
Lili90
Fanka BB :)
Dokładnie tak. Daj znać ile wyszło z krwi. Trzymamy kciukiDzisiaj słuchajcie tak samo wyszło to chyba najlepiej będzie zrobić badanie krwi
Badanie krwi najlepiej kiedy zrobić ?Dokładnie tak. Daj znać ile wyszło z krwi. Trzymamy kciuki
Miesiączki bardzo często nieregularne miałam , powinnam miesiączkę dostać 28 lipca . Ale nie zwracałam na początku uwagi gdyż ( mam nieregularne miesiączki ) jak rozmawiałam kiedyś na ten temat z ginekologiem to oznajmił że jak będę chciała zajść w ciążę to dopiero się tym zajmiemy. Więc u mnie ciężko powiedziećMożesz odrazu. Który u Ciebie dzień cyklu?
Ania95
Test z krwi tylko potwierdzi czy jestes w ciąży.Dzisiaj robiłam test innej firmy i dokładnie tak samo właśnie, więc wyniki krwi i będę miała odpowiedź , tylko nie chciałabym po prostu ,,za wcześnie zrobić "
Lili90
Także możesz zrobić, nie trzeba być ma czczo. Do dzieła. Trzymamy kciuki. Daj znać.Dzisiaj robiłam test innej firmy i dokładnie tak samo właśnie, więc wyniki krwi i będę miała odpowiedź , tylko nie chciałabym po prostu ,,za wcześnie zrobić "
reklama
Fado123
Idź od razu ,i oczywiście daj znać jaki wynikJasne dam znać