reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik beta hcg

Witam dziewczyny. Dzisiaj 35dc, testy pozytywne, wg kalendarza do końcówka 4 tyg ciazy, beta 4239,020 mlU/ml, progesteron 28,45 ng/ml czy wg Was jest to w normie?

reklama
Witam dziewczyny. Dzisiaj 35dc, testy pozytywne, wg kalendarza do końcówka 4 tyg ciazy, beta 4239,020 mlU/ml, progesteron 28,45 ng/ml czy wg Was jest to w normie?

Hej u mnie wynik beta HCG wygląda tak i również błagam o pomoc w odczytaniu tego badania

Screenshot_2022-11-03-18-23-58-37_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

Co tu trudnego w odczytaniu? Jesteś w ciąży.
Serio ????☺️ robiłam testy płytkowe i strumieniowe wychodziło że nie ale miesiączki wciąż brak i w końcu zrobiłam test krwi nie potrafię go czytać nie potrafię logować się na forum bo rzadko kiedy siedzę w Internecie więc wielkie dzięki nawet jak wpisy moje gdzieś u kogoś się pojawiły serio nie chciałam i wielkie dzięki ☺️☺️☺️

Serio ????☺️ robiłam testy płytkowe i strumieniowe wychodziło że nie ale miesiączki wciąż brak i w końcu zrobiłam test krwi nie potrafię go czytać nie potrafię logować się na forum bo rzadko kiedy siedzę w Internecie więc wielkie dzięki nawet jak wpisy moje gdzieś u kogoś się pojawiły serio nie chciałam i wielkie dzięki ☺️☺️☺️

Nie, na niby. Przecież z boku masz zakres referencyjny, że poniżej 6 jest brak ciąży, skoro masz ponad 500 to się chyba łatwo ogarnąć co to oznacza

reklama
Nie, na niby. Przecież z boku masz zakres referencyjny, że poniżej 6 jest brak ciąży, skoro masz ponad 500 to się chyba łatwo ogarnąć co to oznacza
Dzięki ,no ja to wogule ćos ciężko trybie pierwszy raz robiłam test b HCG a zdaje, się że trzeci raz będę rodziła ,ottt he aż wstyd , nie popisałam się błyskotliwością he he skoro tak zwalam to na ciążę Wielkie dzięki jeszcze raz z oświecenia

Do góry