reklama
Jak najbardziej jest Ok prog fajny powtórz za 48h dla pewności ze się trzymaWitam dziewczyny. Dzisiaj 35dc, testy pozytywne, wg kalendarza do końcówka 4 tyg ciazy, beta 4239,020 mlU/ml, progesteron 28,45 ng/ml czy wg Was jest to w normie?
Dzisiaj wynik 7868,760 można się już cieszyć?Witam dziewczyny. Dzisiaj 35dc, testy pozytywne, wg kalendarza do końcówka 4 tyg ciazy, beta 4239,020 mlU/ml, progesteron 28,45 ng/ml czy wg Was jest to w normie?
Cześć dziewczyny wynik beta hcg 115,50 lekarz zalecił powtórzyć
Hope99
Fanka BB :)
Co tu trudnego w odczytaniu? Jesteś w ciąży.Hej u mnie wynik beta HCG wygląda tak i również błagam o pomoc w odczytaniu tego badania
Zobacz załącznik 1460132
Serio ???? robiłam testy płytkowe i strumieniowe wychodziło że nie ale miesiączki wciąż brak i w końcu zrobiłam test krwi nie potrafię go czytać nie potrafię logować się na forum bo rzadko kiedy siedzę w Internecie więc wielkie dzięki nawet jak wpisy moje gdzieś u kogoś się pojawiły serio nie chciałam i wielkie dziękiCo tu trudnego w odczytaniu? Jesteś w ciąży.
olka11135
Fanka BB :)
Serio ???? robiłam testy płytkowe i strumieniowe wychodziło że nie ale miesiączki wciąż brak i w końcu zrobiłam test krwi nie potrafię go czytać nie potrafię logować się na forum bo rzadko kiedy siedzę w Internecie więc wielkie dzięki nawet jak wpisy moje gdzieś u kogoś się pojawiły serio nie chciałam i wielkie dzięki
Nie, na niby. Przecież z boku masz zakres referencyjny, że poniżej 6 jest brak ciąży, skoro masz ponad 500 to się chyba łatwo ogarnąć co to oznacza
reklama
Dzięki ,no ja to wogule ćos ciężko trybie pierwszy raz robiłam test b HCG a zdaje, się że trzeci raz będę rodziła ,ottt he aż wstyd , nie popisałam się błyskotliwością he he skoro tak zwalam to na ciążę Wielkie dzięki jeszcze raz z oświeceniaNie, na niby. Przecież z boku masz zakres referencyjny, że poniżej 6 jest brak ciąży, skoro masz ponad 500 to się chyba łatwo ogarnąć co to oznacza