reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik beta hcg

reklama
Za bardzo objawów nie miałam, a miałam nieregularne okresy wcześniej i to z tego powodu...,

Zdarzało Ci się wcześniej, że nie miałaś okresu przez ponad 3-4 miesiące? Gratuluję jesteś w ciąży.
Zdarzyło dlatego nie myślalam o ciąży, w poprzednim roku nie miałam koło 3 miesięcy ale wynik negatywny, a teraz fakt początek roku był regularny ale nie skupiałam się na sobie, dużo prywatnych spraw, ale wynik krwi pokazał dlatego chciałam się upewnić, i odrazu do ginekologa dzwonić, dziękuję za odpowiedź :)

Czekam na wiek tej ciąży, ale patrząc na tabelkę z labo to i w 40 tygodniu się mieści [emoji23]
Jesteś przykładem dla dziewczyn, które muszą testowac 3 dni po owulacji [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji110]

Moja ciotka dowiedziała się w 5 MSC ciąży. Wcześniej myślała że to już menopauza, ba, lekarz bez badań wypisał jej wtedy leki 🙄 skapnela się jak jej porządnie brzuch urósł (była trochę większa, więc wcześniej myślała, że tyje od hormonów). Więc nic mnie nie zdziwi. Btw. Dzieciak urodził się zdrowy, ma 12 lat w tym roku ;)

Hej kobietki co myślicie ? W czwartek kontrola , mam nadzieje , ze już będzie coś widać … 🙏🏻 Taki przyrost :
16.08 - 339,73
18.08. - 734,92
20.08 - 1208,09
23.08 - 2287,72

reklama
Do góry