Wiktoria96
Fanka BB :)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za bardzo objawów nie miałam, a miałam nieregularne okresy wcześniej i to z tego powodu...,Poważnie? Wcześniej Cie to nie zaciekawiło, że w maju i czerwcu nie miała okresu? Jak trafisz do lekarza to możliwe, że Ci pierwsze prenatalne od razu wykona.
Za bardzo objawów nie miałam, a miałam nieregularne okresy wcześniej i to z tego powodu...,
Zdarzyło dlatego nie myślalam o ciąży, w poprzednim roku nie miałam koło 3 miesięcy ale wynik negatywny, a teraz fakt początek roku był regularny ale nie skupiałam się na sobie, dużo prywatnych spraw, ale wynik krwi pokazał dlatego chciałam się upewnić, i odrazu do ginekologa dzwonić, dziękuję za odpowiedźZdarzało Ci się wcześniej, że nie miałaś okresu przez ponad 3-4 miesiące? Gratuluję jesteś w ciąży.
A faktycznie piersi powiększone, że ze stanika wychodzą widziałam że mam zwiększony apetyt i co kochałam kawę to mi zbrzydła strasznie a w aucie czy autobusie to nie dobrze, ale zobaczymy co u lekarza,Daj znać po wizycie
A faktycznie piersi powiększone, że ze stanika wychodzą widziałam że mam zwiększony apetyt i co kochałam kawę to mi zbrzydła strasznie a w aucie czy autobusie to nie dobrze, ale zobaczymy co u lekarza,
Wygląda raczej ok. Przy takich wartościach beta już zwalnia stopniowoHej kobietki co myślicie ? W czwartek kontrola , mam nadzieje , ze już będzie coś widać … Taki przyrost :
16.08 - 339,73
18.08. - 734,92
20.08 - 1208,09
23.08 - 2287,72