Tak mi powiedział ginekolog, bo uważa, że jest za niski wskaźnik.A czemu podejrzewasz poronienie?
Zrób po 48h w tym samym labie drugi raz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi powiedział ginekolog, bo uważa, że jest za niski wskaźnik.A czemu podejrzewasz poronienie?
Zrób po 48h w tym samym labie drugi raz.
A kiedy miałaś spodziewany termin okresu, skoro ginekolog tak twierdzi?Tak mi powiedział ginekolog, bo uważa, że jest za niski wskaźnik.
14 czerwca, ale ogólnie w tym czasie wystąpiło plamienie, ale czytałam, że zdarza się plamienie u kobiet w czasie, gdy normalnie byłby okres. Ogólnie czuje się ciągle zmęczona, piersi cały czas mnie pobolewają.
No to nie wygląda to dobrze. Chyba, że po uprawialiście seks to owulacja mogła się przesunąć. Bo dwa tygodnie po dacie okresu to beta powinna być wieeeeele wyższa. Powtórz betę to będzie wiadomo14 czerwca, ale ogólnie w tym czasie wystąpiło plamienie, ale czytałam, że zdarza się plamienie u kobiet w czasie, gdy normalnie byłby okres. Ogólnie czuje się ciągle zmęczona, piersi cały czas mnie pobolewają.
Nie uprawialiśmy seksu, ponieważ nie wiedzieliśmy co jest grane.A po 14 czerwca jeszcze uprawialisxie seks? Bo taki wynik to bardzo wczesna ciąża, zaraz po implantacji w sumie