reklama
Marta1007
Początkująca w BB
To 4/5 czy 6 tydzień? bo ten wynik można dopasować tu i tu.A co sprawia Ci trudność?
Bibi89
Fanka BB :)
Jesteś w ciąży. Ot, cała filozofiaCzy mogę prosić o interpretację wyników beta hcg? Wynik: 678,00 mIU/ml
Zakres w załączniku.
Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Jesteś w ciąży, w którym tygodniu to oblicza się wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki, potem USG koryguje.Czy mogę prosić o interpretację wyników beta hcg? Wynik: 678,00 mIU/ml
Zakres w załączniku.
Marta1007
Początkująca w BB
DziękujęJesteś w ciąży, w którym tygodniu to oblicza się wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki, potem USG koryguje.
hemoglobina
Moderator
Czemu pytasz o to pod każdym tematem?Dziewczyny pomocy ! Jestem już po 3 poronienianich.
Miesiączka 6luty 2024
Beta hcg 1.03.2024 - 32.49
Beta hcg 2.03.2024 - 54.94
Wiem że powinno wykonywać się bete po 48 godzinach ale nie wytrzymałam czy ten przyrost jest dobry ?
Istnieje coś takiego, jak kalkulator beta hcg.
Znajdziesz go po wpisaniu w wyszukiwarkę. Przyrost oblicza się po 48 lub 72 godzinach. Wynik po 24h jest niemiarodajny, więc ciężko cokolwiek powiedzieć, ale rośnie.
Dziękuję za Odpowiedź. Czemu pytam pod każdym postęp? Bo chyba dostaje na glowe.. jestem po 3 poronieniach.. I poprostu mam nadzieje , ze tym razem się uda..Czemu pytasz o to pod każdym tematem?
Istnieje coś takiego, jak kalkulator beta hcg.
Znajdziesz go po wpisaniu w wyszukiwarkę. Przyrost oblicza się po 48 lub 72 godzinach. Wynik po 24h jest niemiarodajny, więc ciężko cokolwiek powiedzieć, ale rośnie.
reklama
hemoglobina
Moderator
W tamtych ciążach beta nie przyrastała prawidłowo?Dziękuję za Odpowiedź. Czemu pytam pod każdym postęp? Bo chyba dostaje na glowe.. jestem po 3 poronieniach.. I poprostu mam nadzieje , ze tym razem się uda..
Czy badałaś przyczynę poronień, w szczególności trombofilię?