reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik Badania betę HCP ....

Bobasek12345

Zaciekawiona BB
Hej przesyłam mój wynik badan i co o tym sądzicie czy dobrze odczytałam że dzidzia jest między 2-3 tygodniu 🙃

Załączniki

• 1595675436286..jpg
    1595675436286..jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 375
reklama
Czekaj 12 dni spóźnienia? Wcześniej te z miałaś tak nieregularne cykle ?
Kurczę mnie też zastanawia czy jak na 12 dni opóźnienia@ to nie za mało, ja po 2 tyg opóźnienia mialam ponad 15 tys bete, ale u mnie owulacja pewnie przyszla bardzo szybko jak na moje długie cykle. Ale każdy organizm jest inny i ja myślę, ze tylko przyrost będzie w stanie powiedzieć czy jest ok. Ja bym właśnie zrobiła jutro bęte i jeszcze za kilka dni :) I absolutnie nie chcę autorki martwić tylko myślę czy owulacja tak późno była czy jak 😉

reklama
Okres mi się spuźnia już 12 dzień a sikam ojej strasznie często ja jestem pozytywna modlę się o to ....🙃 Na darmo te krechy się nie pokazały he he .... Staramy się już o dzidzi już ponad 6 lat i były badania było jeżdżenie i nic w końcu od roku przestałam myśleć miałam inne myślenia przeprowadzka nowa praca ... Oj jestem dobrej myśli ☺
12 dzień spóźnia Ci się okres i beta tylko 141? Coś tu chyba nie tak. Na Twoim miejscu przygotowałabym się na wszystko. Przy regularnych cyklach taki wynik powinien być w okolicach miesiączki a nie 12 dni po. Poza tym 6 lat starań i nie macie postawionej diagnozy dlaczego przez tyle lat się nie udaje?

No niestety, Ja tez uważam że coś jest nie tak ,cholera, to by wychodził ok 6tc ,tu beta powinna być na poziomie 20 tysięcy, ale różnie bywa , oby u Ciebie było ok ,trzymam kciuki

Myślę że nie ma co wróżyć że odrazu jest coś nie tak, równie dobrze owulacja mogła się przesunąć stąd taki wynik. Autorko posta powtorz betę za 48h, przyrost się liczy. Ginekolog nic nie zobaczy jeszcze.
12 dzień spóźnia Ci się okres i beta tylko 141? Coś tu chyba nie tak. Na Twoim miejscu przygotowałabym się na wszystko. Przy regularnych cyklach taki wynik powinien być w okolicach miesiączki a nie 12 dni po. Poza tym 6 lat starań i nie macie postawionej diagnozy dlaczego przez tyle lat się nie udaje?

reklama
W poniedziałek jadę do ginekologa bo nawet i w pracy koleżanki mówiły żebym jechała ....i szybko sprawdzić chodzi też o moją pracę ... Jestem kasjerko pracuje w Biedronce a tam wiadomo się nie leży i raczej też biedronka mnie nie dopuścić do pracy jeśli już mam jakoś pewność nie będę ryzykować tym bardziej że to moja 1 ciaza i już młodziutka nie jestem prawie 30stka na karku..... Także drogie moje panie modlę się że tak jest dzidzia i wszytko mam nadzieję że się wyjaśni w poniedziałek dziękuję wam wszystkim jeszcze raz za wsparcie duchowe i dzielenie się swoimi przygodami całuje was gorąco [emoji3059][emoji8][emoji8][emoji182]
W Biedronce nie ma pracy dla kobiety w ciąży [emoji2368]
Ja poszłam na L4 jak zobaczyłam na usg pecherzyk, ale wcześniej miałam przygody z donoszeniem [emoji2368]

Do góry