Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę mnie też zastanawia czy jak na 12 dni opóźnienia@ to nie za mało, ja po 2 tyg opóźnienia mialam ponad 15 tys bete, ale u mnie owulacja pewnie przyszla bardzo szybko jak na moje długie cykle. Ale każdy organizm jest inny i ja myślę, ze tylko przyrost będzie w stanie powiedzieć czy jest ok. Ja bym właśnie zrobiła jutro bęte i jeszcze za kilka dni I absolutnie nie chcę autorki martwić tylko myślę czy owulacja tak późno była czy jakCzekaj 12 dni spóźnienia? Wcześniej te z miałaś tak nieregularne cykle ?
12 dzień spóźnia Ci się okres i beta tylko 141? Coś tu chyba nie tak. Na Twoim miejscu przygotowałabym się na wszystko. Przy regularnych cyklach taki wynik powinien być w okolicach miesiączki a nie 12 dni po. Poza tym 6 lat starań i nie macie postawionej diagnozy dlaczego przez tyle lat się nie udaje?Okres mi się spuźnia już 12 dzień a sikam ojej strasznie często ja jestem pozytywna modlę się o to .... Na darmo te krechy się nie pokazały he he .... Staramy się już o dzidzi już ponad 6 lat i były badania było jeżdżenie i nic w końcu od roku przestałam myśleć miałam inne myślenia przeprowadzka nowa praca ... Oj jestem dobrej myśli ☺
ja mam 5+2 i w piatek wyszło mi 1777,0 był to 36 dc, dwa dni po terminie @. Ciekawe jaki przyrost będzie miała autorka postuNo niestety, Ja tez uważam że coś jest nie tak ,cholera, to by wychodził ok 6tc ,tu beta powinna być na poziomie 20 tysięcy, ale różnie bywa , oby u Ciebie było ok ,trzymam kciuki
Ładny wynik , ja w 28 dc miała 250 a po 48h tylko 360 ,ale w 6/7 tc już 22 tysiaceja mam 5+2 i w piatek wyszło mi 1777,0 był to 36 dc, dwa dni po terminie @. Ciekawe jaki przyrost będzie miała autorka postu
super! Ale żeby nie było tak łatwo niestety opryszczka na ustachŁadny wynik , ja w 28 dc miała 250 a po 48h tylko 360 ,ale w 6/7 tc już 22 tysiace
Ha ,ja w każdej ciąży w 1 trymestrze miałam, jeśli to nie pierwsza w życiu ,to nie masz się czym martwićsuper! Ale żeby nie było tak łatwo niestety opryszczka na ustach
na szczęście nie pierwszaHa ,ja w każdej ciąży w 1 trymestrze miałam, jeśli to nie pierwsza w życiu ,to nie masz się czym martwić
12 dzień spóźnia Ci się okres i beta tylko 141? Coś tu chyba nie tak. Na Twoim miejscu przygotowałabym się na wszystko. Przy regularnych cyklach taki wynik powinien być w okolicach miesiączki a nie 12 dni po. Poza tym 6 lat starań i nie macie postawionej diagnozy dlaczego przez tyle lat się nie udaje?
W Biedronce nie ma pracy dla kobiety w ciąży [emoji2368]W poniedziałek jadę do ginekologa bo nawet i w pracy koleżanki mówiły żebym jechała ....i szybko sprawdzić chodzi też o moją pracę ... Jestem kasjerko pracuje w Biedronce a tam wiadomo się nie leży i raczej też biedronka mnie nie dopuścić do pracy jeśli już mam jakoś pewność nie będę ryzykować tym bardziej że to moja 1 ciaza i już młodziutka nie jestem prawie 30stka na karku..... Także drogie moje panie modlę się że tak jest dzidzia i wszytko mam nadzieję że się wyjaśni w poniedziałek dziękuję wam wszystkim jeszcze raz za wsparcie duchowe i dzielenie się swoimi przygodami całuje was gorąco [emoji3059][emoji8][emoji8][emoji182]