Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja nie wróżę, że coś jest nie tak. Napisałam, że trzeba przygotować się na każdą ewentualność.Myślę że nie ma co wróżyć że odrazu jest coś nie tak, równie dobrze owulacja mogła się przesunąć stąd taki wynik. Autorko posta powtorz betę za 48h, przyrost się liczy. Ginekolog nic nie zobaczy jeszcze.
Jakie przygodyW Biedronce nie ma pracy dla kobiety w ciąży [emoji2368]
Ja poszłam na L4 jak zobaczyłam na usg pecherzyk, ale wcześniej miałam przygody z donoszeniem [emoji2368]
Poronienia.Jakie przygody [emoji3526]
Tak właśnie przyszedł mi wynik 270.40I jak, zrobiłaś bete??
Aaaa gratulacje kochana. Spokojnej ciąży dbaj teraz o siebie i o maleństwo.Tak właśnie przyszedł mi wynik 270.40
U mnie też z 141 na 270I jak tam kochana u Ciebie ? Bo u mnie jest przyrost w beta także wszystko idzie dobrze jak narazie
U mnie też z 141 na 270