Witam, pewnie był temat powielany wielokrotnie, ale nie znalazłam odpowiedzi. Od 11.01.2020 pracuje na pełen etat i mam na umowie 2600 brutto. Od 01.10.2020r. jestem na l4 z kodem B, dostałam wypłatę za miesiąc październik 1750 złotych, ale na karteczce mam napisane 1750+Zus. I teraz pytanie czy Zus jeszcze mi dopłaci czy to jest całkowita wypłata?
reklama
Powyżej 20 osóbIle osób jest w zakładzie pracy do 20 czy powyżej?
Byłam w lutym, 6 dniTo całość wynagrodzenia chorobowego wypłaca zakład pracy. Wcześniej byłaś na jakimś l4? Kiedy?
W tym miesiącu księgowy się mnie pytał jak chce zasiłek z ZUS czy przekazem pocztowym czy na konto.Byłam w lutym, 6 dni
Zuzanna1234
Fanka BB :)
Na pewno jest więcej niż 20 osób zatrudnionych ? Jeżeli jest napisane, ze ZUS to pewnie jest mniej osób zatrudnionych i dostaniesz resztę z ZUSu. Masz profil zaufany ? Zarejestruj się na ZUS PUE tam masz wszystkie zasiłki wypisane, jeżeli już przyznali
Mam profil zaufany i sprawdzałam i do tej pory cisza...Na pewno jest więcej niż 20 osób zatrudnionych ? Jeżeli jest napisane, ze ZUS to pewnie jest mniej osób zatrudnionych i dostaniesz resztę z ZUSu. Masz profil zaufany ? Zarejestruj się na ZUS PUE tam masz wszystkie zasiłki wypisane, jeżeli już przyznali
Zuzanna1234
Fanka BB :)
Wiem, ze przez covda ZUS ma teraz opóźnienia. Może napisz do nich wiadomość albo przedzwon i się dowiesz Bo pracodawca na pewno złożył wszystkie papiery ?Mam profil zaufany i sprawdzałam i do tej pory cisza...
reklama