reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wymiana fotelika samochodowego

A czy nie wystarczy poprostu spojrzec na liste danych samochodow do ktorych dany fotelik jest polecany dla danej grupy wiekowej dziecka? Nie szukac opini innych uzytkownikow tylko poprostu bezposrednio czytac u producenta? No nie kazdy ma mozliwosc wybrania sie do sklepu i "przymiarki". Instrukcje z poprawnym montazem tez sa dolaczone do fotelikow, producenci maja filmy instruktarzowe itd
Można. Lepsze to, niż pytanie o opinie w necie.
Lepiej dobrać na miejscu, bo zamontowane modele kanap mogą trochę się różnić, ale lepsze jest sprawdzenie na stronie producenta, niż szukanie opinii po forach.

reklama
Z ciekawości rzuciłam na stronę producentów, moje auta nie ma nawet na liście 🤣
Moje jest, ale mam za dużo możliwości do wyboru 😂 już jeden fotelik z bazą (markowy, za 1400 zł) wiem, że nie będzie pasował. Dowiedziałam się po rozmowie z ekspertem, że są lepsze opcje fotelików pasujących do moich dwóch aut. Bez rozmowy z ekspertem prawdopodobnie bym go kupiła. Celowo nie podaję marki fotelika i samochodów 😉

Jak mówiłam, można skorzystać z darmowej porady na grupach FB. Ewentualnie zadzwonić bezpośrednio do sklepu i porozmawiać ze sprzedawcą. Oni serio sprzedają tego mnóstwo i wiedzą co i do czego pasuje 🙂

Do góry