reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wylezane cuda 2016

My bylismy w domu. Byla kolacja przy swiecach i prezenciki :) Maly siedzial z nami przy stole w swoim nowym krzesle do karmienia ;) a ja w koncu sie wystroilam, wymalowalam, bo tak to w dresach caly czas chodze, bo wszystkie ubrania na mnie za male i tylko w dresach dobrze sie czuje... trzeba cos popracowac nad sylwetka bo do lata juz blisko. A ja ani sily ani czasu na cwiczenia. Co prawda cwicze co 2/3 dni ale powinnam slodycze wyeliminowac, ale ciezko z tym bedzie... ;)

reklama
My też swietowalismy 10 rocznicę (16.02) :)
2017-02-15 08.07.09.jpg
A ja upieklam malo kaloryczne ciasteczka :)
2017-02-15 09.10.25.jpg

Załączniki

• 2017-02-15 08.07.09.jpg
    2017-02-15 08.07.09.jpg
    108,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 2017-02-15 09.10.25.jpg
    2017-02-15 09.10.25.jpg
    134,7 KB · Wyświetleń: 39
U Nas nie było Walentynek. Zapytałam męża co mi kupił na Walentynki to wstał pocałował mnie i powiedział, że bardzo mnie kocha. Było to dla mnie miłe :) ja mu kupiłam czekoladki i bokserki ;)

Nafoczka super, gratulacje :) na lipcówkach jedna z dziewczyn też obchodzi 10 rocznicę w lutym :)

My już czujemy się lepiej. Mikołaj ma mniejszy kaszel i chyba jeszcze dzisiaj poczekam ale jutro już wyjdziemy z domu na malutki spacer. Dzisiaj będę pierwszy raz małemu gotowała cielęcinę ;)

Ladna rocznica dziesiata :) u nas bedzie w tym roku szosta. Nie moge uwierzyc ze to juz tyle czasu minelo...

Katika a Twoj maluch juz siedzi? Ja juz sie nie moge doczekac sadzania malej z nami do posilkow ale czekam az usiadzie co moze jeszcze sporo czasu zajac...

Hope gdzie kupilas cielecine? My dzisiaj siedzimy w domu bo smog straszny :/

n59y6iye227k1jnm.png

@Dordaw mój sam dopiero zaczyna siedzieć ale w pasach siedzi z nami w foteliku do karmienia, tak sam na łóżku to się jeszcze turla na boki :)

A mojemu najbardziej smakują moje zupki lekko doprawione (tata sobie doprawia na talerzu, mi i Lolkowi nie przeszkadza) Ma też nowy nawyk, kręcenie głowa na NIE co znacznie utrudnia na koordynację z łyżka :D
Ja mieszkam na wsi wiec ze swoimi produktami i smogiem nie mam problemu. Gorzej z teściami ;)
@Hope dobeze ze jest poprawa bo u nas raz tak raz tak ale to głównie zasługa Karola :)
@Katika z tymi słodyczami to nie tylko ty masz problem zwłaszcza jak jest starsze dziecko i pełna szafka :) ja ćwiczę raczej codziennie ale czasem tylko 15 min z Wikusiem bo na dłużej mi nie pozwoli

@Dordaw moj jeszcze nie siedzi, ale kupilam takie fajne krzeselko do karmienia, w ktorym mozna ustawic 3 pozycje, w tym tez lezaca ;) wiec Maly je w pozycji polsiedzacej.

My w tym roku zaczynamy budowę domu i nie mogę się doczekać aż zrobi się cieplej, żebyśmy mogli zacząć. Mam dosyć mieszkania z teściami i sprzątania po każdym, brakuje mi swojego miejsca i czasem pobycia samemu.

@Dordaw mam taki bazarek i dwa razy w tygodniu przyjeżdżają ze wsi i tam kupiłam cielęcinę. Nie wiem ile ma się gotować, to mały kawałek ale jest dosyć twardy mimo to, że już się trochę gotuje. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale pamiętam że przy hali mirowskiej można było kupić dobre mięsko.

reklama
Do góry