Ja tez przystawiam cały czas a ilość pokarmu w dużej mierze zależy od ilości wypitego plynu. ;ja na nOC pije kubeczek 0,5l wiec starcza do rana. Mm daje ok 19tej. potem cycus na wyciszenie i usypiam w wozeczku
reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Ja czasami przystawiam zanim podam mm a czasami nie. Bardzo o to dbalam do niedawna aby dociagnac z karmieniem minimum do 6 mca a teraz juz troche wyluzowalam. Jak gdzies jestesmy lub na noc gdy wiem ze mam pusto podaje odrazu mm. A teraz w ciagu dnia Mai tez jest sie ciezko skupic na cycu bo bardziej interesuje ja moja twarz, faktura poduszki, swoje ucho, glowa etc. ale zawsze przed snem i po obudzeniu rano dostaje cyca wiec minimum 4 razy dziennie i ze 2 razy w nocy.
Dziewczyny a jaka kaszke podalyscie jako pierwsza? Czy macie jakies sposoby zeby zachecic maluchy do picia wody?
Dziewczyny a jaka kaszke podalyscie jako pierwsza? Czy macie jakies sposoby zeby zachecic maluchy do picia wody?
Ja dawałam kaszki mleczno-ryżowe z Bobovity te po 4 miesiącu i taka:
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Torunianka93
Kiedy Wasze pociechy zaczęły siadać? Co prawda nie z pozycji leżącej ale mam do karmienia go na boku, a ten wypluwa cyc przekręca sie i siada a skubaniec ma 4miesiace i 2dni( a od 2dni tak robi). Co do kręcenia się na boki nie ma mowy,leniwy i ciężki.
Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom
Z kurzajka na oku, włosami i zęby dosc realistycznymi i paznokcie z butów wystają ale pupcia jak u Lopez.. ♡
Torunianka93
Hope zależy z kim.. z synkiem możemy poszaleć,bo tata do 22:30 w pracy. Potem romantyczne: musze coś zjeść,głodny jestem. Potem koncert synka przed snem i tak poleci.. ach chyba na pocieszenie sobie jakąś komedię romantyczną włącze..
reklama
Dordaw
My w domu bylismy, planujemy jakies wyjscie na wieczor ale gdzies za 2 tyg. Kiedys raz poszlismy do kina na Walentynki i bylo bardzo tloczno a do tego caly cichy film ktos chrupal mi nad glowa nachosy i od tamtej pory wole chodzic jak jest mniej tloczno. Za te 2 tyg sprzedamy dziadkom Maje i pojdziemy na wystawe kosmiczna i do restauracji.
Poki co ciesza moje oko kwiatki:
A Wy jak tam?
Poki co ciesza moje oko kwiatki:
A Wy jak tam?
Podziel się: