reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wylezane cuda 2016

Ja tez przystawiam cały czas a ilość pokarmu w dużej mierze zależy od ilości wypitego plynu. :);ja na nOC pije kubeczek 0,5l wiec starcza do rana. Mm daje ok 19tej. potem cycus na wyciszenie i usypiam w wozeczku

reklama
Ja czasami przystawiam zanim podam mm a czasami nie. Bardzo o to dbalam do niedawna aby dociagnac z karmieniem minimum do 6 mca a teraz juz troche wyluzowalam. Jak gdzies jestesmy lub na noc gdy wiem ze mam pusto podaje odrazu mm. A teraz w ciagu dnia Mai tez jest sie ciezko skupic na cycu bo bardziej interesuje ja moja twarz, faktura poduszki, swoje ucho, glowa etc. ale zawsze przed snem i po obudzeniu rano dostaje cyca wiec minimum 4 razy dziennie i ze 2 razy w nocy.

Dziewczyny a jaka kaszke podalyscie jako pierwsza? Czy macie jakies sposoby zeby zachecic maluchy do picia wody?

n59y6iye227k1jnm.png

Kiedy Wasze pociechy zaczęły siadać? Co prawda nie z pozycji leżącej ale mam do karmienia go na boku, a ten wypluwa cyc przekręca sie i siada a skubaniec ma 4miesiace i 2dni( a od 2dni tak robi). Co do kręcenia się na boki nie ma mowy,leniwy i ciężki.

Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom

Dordaw ja dałam kaszke jaglaną SunBaby, a póżniej pszeniczno-bananową Holle.

Mój zaczął ciągnąć jak skończył 4 msc, ale nie siada jeszcze sam żeby podeprzeć się rączkami.

Jak tam u Was plany na Walentynki, obchodzicie?

Hope;) zależy z kim.. z synkiem możemy poszaleć,bo tata do 22:30 w pracy. Potem romantyczne: musze coś zjeść,głodny jestem. Potem koncert synka przed snem i tak poleci.. ach chyba na pocieszenie sobie jakąś komedię romantyczną włącze..;)

Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My w domu bylismy, planujemy jakies wyjscie na wieczor ale gdzies za 2 tyg. Kiedys raz poszlismy do kina na Walentynki i bylo bardzo tloczno a do tego caly cichy film ktos chrupal mi nad glowa nachosy i od tamtej pory wole chodzic jak jest mniej tloczno. Za te 2 tyg sprzedamy dziadkom Maje i pojdziemy na wystawe kosmiczna i do restauracji. :)

Poki co ciesza moje oko kwiatki:

1487140846-aaaaaa.jpeg

A Wy jak tam? :)

n59y6iye227k1jnm.png

Do góry