reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wylezane cuda 2016

reklama
Cześć dziewczyny :) dołączam do Was :)
Dordaw mój Mikołaj ma obniżone napięcie mięśniowe, czytałam że to może być przez skurcze w ciąży, albo żółtaczkę. My mieliśmy i to i to :) Pytałam neurologa czy to przez leki, które przyjmowałam w ciąży ale powiedziała, że nie.
Ja troszkę wprowadzam stałe pokarmy od 4,5 msc. Najpierw warzywa, a z owoców zjedliśmy jabłko i banana wczoraj. Ale kupka jest zielona :(
Dziewczyny jak mogę wstawić zdjęcie:)? chciałabym Wam pokazać swoje szczęście :)

Witamy :D Hope klikasz "szybka odpowiedzi" a następnie ta ikonkę z dwoma trójkątami i wybierasz zdjęcie z telefonu.

Ali to Ty też miałaś przejścia porodowe. Eh dobrze ze to wszystko już za nami :)

n59y6iye227k1jnm.png

My jutro mamy kontrolne USG bioderek i trochę sie stresuje bo miesiąc temu jak byliśmy to powiedzieli ze jeszcze nie są w pełni dojrzałe, kazali szeroko pieluchowania i jutro kontrola! Mam nadzieje ze bedzie dobrze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas ostatnio 1b też jeszcze muszą dojrzeć ale szczerze mówiąc nie pieluchujemy. Mały bardzo dużo leży na brzuszku to podobno bardzo dobrze dla bioderek. W styczniu mamy ponownie usg. Trzymam kciuki za bioderka :) u nas jutro gastrolog...

Nie wiem jak to zrobić:( nad pustym polem są te wszystkie ikonki i nie widzę tam trójkątów. Widzę tylko ikonkę aparatu ale chyba za jej pomocą wgrywa się zdjęcia na stałe do profilu.
U Nas też wyszło 1b, i dostaliśmy tę poduszkę frejki czy jakoś tak :) nie zakladalam jej bo Mikołaj się denerwowal i mimo to na następnym usg okazało się, że wszystko jest dobrze :) Lekarz, który wykonywał usg powiedział że noszenie poduszki i tak nic by nie zmieniło bo to jest fizjologia. Pieluchy jednorazowe automatycznie rozszerzają nóżki i foteliki też są tak wyprofilowane zeby nóżki ukladaly się w żabkę. Więc daje głowę ze wszystko będzie ok:)

reklama
Zaznaczyłam ta ikonkę na screenie poniżej ;)

U nas bioderka wyszły ok ale nie wiem o co chodzi z tym oznaczeniem 1b o którym piszecie. Musze zapytać pediatry przy okazji najbliższego szczepienia czy mamy iść na kolejną kontrolę. Za to moja ma przepukline na brzuchu, chirurg nazwał to "rozstep miesni prostych" i przez to też te miesnie brzucha ma słabsze i to mamy skontrolowac jak będzie miała pół roczku bo niby jak sie mięśnie wzmacnią to ma samo minąć, oby, zobaczymy...

1481665402-1d1mld.png

n59y6iye227k1jnm.png

Do góry