Dziewczyny a jak to jest u Was z odbijaniem! Odbijacie dzieci po każdym karmieniu? Nawet jak zaśnie przy cycu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Jak nie ma kolek i wdec. Zresztą nie zawsze się dziecku odbije. Mojemu po mm się odbija bo je w złości o się nalapie powietrza ale kp jest z reguły na tyle spokojne ze nie trzebaDziewczyny a jak to jest u Was z odbijaniem! Odbijacie dzieci po każdym karmieniu? Nawet jak zaśnie przy cycu?
Hope ja szczepię tylko na pneumokoki.Dordaw ja już raz zostawiłam Mikołaja jak pojechaliśmy na wesele. Spał u mojej siostry i byłam spokojna Jak wysłała mi zdjęcie, że mój skarb już śpi to poszłam się bawić na pewno będziesz myślała, ale skorzystaj i pobaw się
Mój M ma swoją firmę i pracuje cały czas. Albo go nie ma, albo pracuje przy laptopie. Rozumiem, że zarabia ale nawet godzine dziennie powinien dla mnie wygospodarować, po prostu nie chce. Wszystkie domowe sprawy są na mojej głowie. Najgorsze jest uczucie, że sama sobie jestem winna bo wiedziałam, że może nie być kolorowo. Ale nie wiedziałam, że może być aż tak źle. Jeszcze mieszkam z jego rodzicami, nie przepadam za nimi, nie czuje się tutaj jak w domu i jest ogólnie ciężko.
Dziewczyny szczepicie swoje maluchy na pneumokoki/meningokoki?