reklama
Pycha
mama Mai i Marty
mi to chyba ktoś powinien zalecic ćwiczenia, to w końcy chybabym się wzięła za siebie,
ale mam teraz jedno takie ćwiczenie, mój mąż wyjeżdża i będę musiała sama wnosić i znosic wózek na 3 piętro
ale mam teraz jedno takie ćwiczenie, mój mąż wyjeżdża i będę musiała sama wnosić i znosic wózek na 3 piętro
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Mi też chyba ktoś powinien ćwiczenia nakazać, bo coś nie mogę się zmusić. Przed powrotem do pracy musiałam nieco uzupełnić garderobę i niestety okazało się, że z dodatkowymi kilogramami zakupy przestały być taką przyjemnością No, uczepiło się mnie te 5 kg i samo nie chce puścić
och ja ym wiele dała żeby poćwiczyć tę 6 weidera ale po cesarce jeszcze mi nie wolno
a jak tam obżarstwo świąteczne ? ja przyznaję że sporo ciasta zjadłam ale dziś wchodzę rano na wagę a tam 1 kg mniej niż przed weekendem ??? ;D tak mogę sie odchudzać ;D czyli podsumowując jeszcze 1 kg do wagi sprzed ciąży a do idealnej tak z 5 kg
a jak tam obżarstwo świąteczne ? ja przyznaję że sporo ciasta zjadłam ale dziś wchodzę rano na wagę a tam 1 kg mniej niż przed weekendem ??? ;D tak mogę sie odchudzać ;D czyli podsumowując jeszcze 1 kg do wagi sprzed ciąży a do idealnej tak z 5 kg
Stanęłam dziś na wagę i... 3 kg. mniej HURRA!!! i powiem wam że bez żadnych ćwiczeń, niestety na 6 waidera, brakło mi sił i samozaparcia (ale kiedyś ją zrobię) po prostu wiosna przyszła i więcej się ruszam i dłużasze spacery... Ale się cieszę, wyciągłam od razu spódniczkę która kupiłam jeszcze przed ciąża i zmieściłam sie
znalazlam fajna stronke z cwiczeniami. moze kogos zainteresuje. http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php. jak wreszcie lekarz pozwoli mi cwiczyc,to sie ostro zabiore...mam nadzieje widzialam wczoraj rewelacyjny kostium kompielowy. jednoczesciowy,ale taki troche sexy niestety cena adekwatna do wyglau moze uda mi sie w skarbonce uzbierac ;D pozdrawiam
reklama
Podziel się: