reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyglądać sexy

Hej! A co tu tak cicho, żedna się nie chwali że schudła i zaczyna się miaścić w ubranka przed dzidziusiowe. Czyżby przez swiąta waga nie spadła? :D

reklama
A co tam... Ja się pochwalę, jak mężczyzna nie chwali ::) Co prawda tu i ówdzie jeszcze się coś wylewa i zostało mi 2,5kg do wago papierkowej (tj. z pierwszej wizyty "ciążowej" u gina) ale w ciuchy "sprzed" już się mieszcze... Ohhh... Moje ulubione jeansy :-* :-* :-* Ale do mojej "idealnej" wagi jeszcze jakieś 5kg (rzuciłam papierosy i odrazu w miesiąc weszło mi w biodra) ::)

Ja chwalić nie mam czym. Cały czas noszę na sobie jeszcze 7 kilogramów ciążowych + 3 przedciążowe - razem 10 ::) Od 2 tygodni waga ani myśli ruszyć w dół. Ale te święta to chyba pierwsze w czasie których nie przytyłam. "Dieta mamy karmiącej" czasem się przydaje :) Przedciążowe spodnie zakopane głęboko w szafie ... Nawet mi się nie śnią ;)

ja w ogóle jeszcze się nie ważyłam z braku wagi domowej ;) i raczej boję się wejść na wagę ;) a przebiłam dziś sobie uszy! pierwszy raz w życiu :) trochę jeszcze boli ::)

ja tez w domu nie mam wagi wiec tak naprawde to nie wiem ile waze, ale zaczelam sie miescic w spodnie przedciazowe a to juz duzy sukces :D
Emih gratuluje rzucenia papierosow

u mnie cały czas 8,5 na plusie... wczoraj poszłam na pierwsze zajęcia na uczelnię, z tej okazji ubrałam się w normalne rzeczy i chyba mam wreszcie motywację do pracy nad sobą :p bo spodnie nie dopięte, biodra wylewają się bokami... :p nie no w sumie aż tak bardzo źle nie jest, ale trzeba coś z tym zrobić :)

no ja też niestety nie mam się czym chwalić...ciągle 5 kg do przodu i ani rusz :( no i w spodnie sprzed ciaży też jeszcze tak na dobrę się nie mieszczę, czyli ogólnie nie ma o czym mówić  ;)

reklama
Boshe,też macie taką dużą oponę wokól brzucha? :-[ gdybym rodziła naturalnie to mogłabym już ćwiczyć a przez tę cesarkę muszę sie oszczędzać :mad:

Do góry