emih
Fanka BB :)
Almettka, może cię trochę pocieszę, ale moja siostra i znajome choć mnóstwo przytyły w ciąży to 4-6 miesięcy potem były na swojej kresce wagowej, a powiem więcej- co niektóre nawet zeszły poniżej. po miesiącu nie ma co oczekiwać cudów. Nie mówiąc już o jędrnej skórze szczególnie na brzuchu : A moja siostra dodatkowo wcinała za dwoje (nie szczędząc sobie codziennie paczki delicji) a wygląda lepiej niż przed ciążą choć karmiła bodajże 5 miesięcy. Tak więc "samo wlazło samo wyjdzie"- no oczywiście trochę pracy by się przydało i wyrzeczeń... Ja tam tak odważna nie jestem i słodyczy nie jem- niby ze względu na Kasię, ale też i ze względu na swój tłuszczyk.
A swoją drogą melduję, że przez ostatnie 3dni poćwiczyć mi nie było dane a waga znów drgnęła ;D 5kg na plusie. Byle tak dalej ;D Dobrze, że niegdzie się nie wynurzam na sylwestra to przynajmniej presja nie zabija
A swoją drogą melduję, że przez ostatnie 3dni poćwiczyć mi nie było dane a waga znów drgnęła ;D 5kg na plusie. Byle tak dalej ;D Dobrze, że niegdzie się nie wynurzam na sylwestra to przynajmniej presja nie zabija