reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyglądać sexy

Ja tez nie mam problemu z rozstępmi tylko właśnie dziś zauważyłam że mam troszkę trudności z depilowanie nóg ale jakos poszło.Na poprawę humorku kupiłam sobie ogrodniczki ciążowe.

reklama
Ja sobie siadam w wannie (mam takie podwyższenie), opieram nogi o krawędż i spokojnie mogę je depilować. Gorzej wygląda sprawa okolic łonowych, które brzuszek dawno mi zasłonił i muszę się bawić lusterkiem.

A ja mam ten problem, że mam bardzo małą wannę, 140 cm cała, a w srodku to chyba 120 cm, a na dodatek nieżle przytyłam i jestem wysoka, także mam małe mozliwosci na zmiany pozycji.

ja też mam problem z okolicami łonowymi i chyba będę musiała poprosić męża o pomoc,tylko tym razem ja się boję że on mnie zatnie ;)

Ja też mam z tym problem i będę musiała tak jak Karolinka poprosić o to mojego męża bo nie pojadę z taką fryzurą na porodówkę ;D
pregnant022.gif

reklama
Co my byśmy zrobiły bez tych mężów. :) Ale niech się trochę wysilą bo sami się przecież
''przyłożyli'' do tego naszego stanu.
A ja niestety mam rozstępy na piersiach :( Trudno, coś za coś.

Do góry