No właśnie Karolina wymyśliłaś coś??? Bo ja dziś weszłam do lumpeksu i widziałam śliczną czarną ciążową sukienkę, bardzo sexi i jak ja zobaczyłam to pomyślałam o tobie... A sama bym wybrała się na jakąś imprezkę i tak się wystroiła..
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Witajcie, wpadłam gościnnie z wątku październikowego, u nas dzisiaj cisza.... Jeśli chodzi o biustonosze ja kupiłam sobie kilka bardzo ładnych koronkowych z fiszbinami, kupowałam 80/85 D (przed ciążą 80B) więc małe nie są, ale nie wyglądają jak namioty za to są bardzo seksowne. Koronki sa delikatne, nie drapią wcale, dopiero w tym tygodniu pierwszy raz włożyłam bawełniany bez fiszbin. Może spróbujcie jeszcze poszukać, może gdzieś się Wam uda trafić fajne. A jeśli chodzi o ubranie na imprezy - ja idąc na imprezę zakładam wąskie, niekoniecznie ciążowe bluzeczki i buty na wyższym obcasie, takie 5-6 cm, raczej nie wyżej, bo mnie nogi bolą. Polecam. A do smarowania używam musteli, póki co działa, zobaczymy za kilka tygodni czy do końca
pozdrawiam
Magda
pozdrawiam
Magda
karilinna jak tam imprezka, była w ogóle czy nie, no i w co się w końcu ubrałaś ???
ja wczoraj byłam na imprezie, ale jakoś nie czułam się najlepiej...chociaż nie byłam w towarzystwie jedyną "ciężarówką", ale coś mi nie pasowało - chyba jakaś chandra dopadła mnie akurat na impezie najpierw oczywiście nie wiedziełam w co się ubrać, a potem to już wszystko było nie tak (ach te humorki ciążowe...), ale dzisiaj już jest dobrze
ja wczoraj byłam na imprezie, ale jakoś nie czułam się najlepiej...chociaż nie byłam w towarzystwie jedyną "ciężarówką", ale coś mi nie pasowało - chyba jakaś chandra dopadła mnie akurat na impezie najpierw oczywiście nie wiedziełam w co się ubrać, a potem to już wszystko było nie tak (ach te humorki ciążowe...), ale dzisiaj już jest dobrze
Pycha
mama Mai i Marty
Karolinna chyba jeszcze baluje, bo od kilku dni jej nie widać????
A ja dzis mam taką małą imprezkę w domciu. Przygotowania od wczoraj, a dzis jakos nie mam ochoty na nic, a na dodatek upał.
W taki dzień to najlepiej nad jeziorko, a nie w bloku sie kisić. No ale cóż goście zaproszeni, jedzonko gotowe.....
A ja dzis mam taką małą imprezkę w domciu. Przygotowania od wczoraj, a dzis jakos nie mam ochoty na nic, a na dodatek upał.
W taki dzień to najlepiej nad jeziorko, a nie w bloku sie kisić. No ale cóż goście zaproszeni, jedzonko gotowe.....
kurcze dziewczyny ominęła mnie impreza bo wylądowałam w szpitalu ale jesteście okropnie miłe że tak się martwiłyście o mnie
i na imprezkę mój mąż musiał iść sam,pokazać się szefowi i robić dobre wrażenie za nas dwojga i odpowiadać jak to tam moja ciąża przebiega,dziś zobaczę djęcia i zdecyduję czy zrobić mu awanturę czy nie (jeśli był grzeczny to spox )
Pycha
mama Mai i Marty
A ja od wczoraj zaczęłam stosowac krem na rozstępy. Jeszcze nic nie zauważyłam, ale jak to sie mówi lepiej zapobiegać.
Tak więc na uda i posladki stosuję serum na cellulitis; na brzuch biodra i piersi krem na rozstepy; a na reszte tzn. łydki, plecy, ramiona zwykły balsam. Niezła mieszanka, co????? Ale czy będę sexy????
Tak więc na uda i posladki stosuję serum na cellulitis; na brzuch biodra i piersi krem na rozstepy; a na reszte tzn. łydki, plecy, ramiona zwykły balsam. Niezła mieszanka, co????? Ale czy będę sexy????
Pycha pisze:Ale czy będę sexy????
na pewno fajnie to napisałaś
jak byłam w szpitalu to ordynator kazał jednej babce na rozstępy stosować oliwkę dla dzieci i powiedział że to jest najlepsze,jakieś tam doświadczenie w końcu ma,aż zaczynam żałować że nakupowałam tyle drogich kremów
reklama
Podziel się: