reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

reklama
Dziewczyny Wy macie tak niewiele do zrzucenia ,ze doprawdy,pozazdrościć ,czym sie stresujecie:-D
Jak czytam ile wazycie to mi sie odchudzać odechciewa:-D

Ale tak serio to super macie ,lekkie grzeszki kazdemu sie należa w sensie ,ze coś przyjemnego:-D

Ja dzis znowu 20 km.na rowerku czyli 600 kcal:-pa do tego ćwiczenia kierunkowe ,brzuch i rece ,talia:tak:ale na aerobicu wczoraj nie byłam ,brak funduszy:sorry2:

madziula powinno Ci się właśnie zachcieć;-) końcówka jest najgorsza wiesz o tym prawda;-)
ja dzisiaj tylko brzuszki, rowerka już mi się nie chciało, a szczerze mówiąc, jakbym zrobiła 20 km to po schodach do sypialni nie wejdę:-D:-D:-D
sandra odpracowałaś??

I jak dziewczynki? Dzialacie? ;-):-)

Ja znowu sie zaniedbalam, bo siostra wczoraj przyjechala, wiec nie bylo kiedy :-p W koncu musialysmy wymienic sie plotami wszystkimi z ostatniego tygodnia przy piwku :-p

ja na rowerku 10 robię, tyle to dla mnie pikuś;-) dzisiaj był, a brzuszki zrobię jak już będę szła do spania;-)
wczoraj tylko brzuszki były:zawstydzona/y:

no i się mi zapomniało wczoraj o brzuszkach, ale dzisiaj przy sprzątaniu nadrobię:-p
rowerka tym razem nie ominę, po tych kilki pedałowaniach.... czuję że mam "mięśnie" a nie tylko tłuszcz na udach;-) jeszcze są pod tłuszczykiem głęboko ukryte.... ale jak mocno nacisnąć :-D:-D:-D

Mnie to sie caly czas "zapomina" :-p:baffled: Ale obiecuje sobie, ze od poniedzialku biore sie porzadnie za siebie i bede regularnie, codziennie robic brzuszki :tak::tak::tak:

reklama
nie znam słowa "regularnie":-D im bardziej sobie obiecuję tym słabiej tego czegoś dotrzymuję, na razie po prostu mi się chce, albo na tyle mi ta fałda na brzuchu przeszkadza:-p

Do góry