reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Mada spokojna twoja rozczochrana:-D pierogi dozwolone ,byle nie za duzo ,ja tam jem wszystko ,wyznaję zasadę -czym sie trułeś ,tym sie lecz:-Da tak serio jakbym miała sobie odmawiać wszystkiego co lubie ,to bym miała napady głodu,a tak daje rade:tak:

Bedyta sposób z ciuchami w małym rozmiarze jest super:-D szczególnie na utrzymanie wagi :-D jak zlece z wagi i sobie troszke ubrań kupie to tez zastosuję,na razie noszę tzw.przejściówki:-D byle do lata.

reklama
Bedyta sposób z ciuchami w małym rozmiarze jest super:-D szczególnie na utrzymanie wagi :-D jak zlece z wagi i sobie troszke ubrań kupie to tez zastosuję,na razie noszę tzw.przejściówki:-D byle do lata.

cholercia, ja mam wszystkie ciuchy w małym rozmiarze ;( oprócz: 1 dżinsowej spódnicy, spodni bojówek 3/4 (są obcisłe, ale się zapinam) i spodni dresowych.
a moja silna wola jest chyba na urlopie, bo nic z siebie nie mogę wykrzesać. miałam nie jeść słodkiego, ale mi się nie udaje. chyba zawyję z rozpaczy... a pamiętacie dziewczyny ile siły miałam na tej mojej paskudnej diecie? gdzie ta twardzielka, którą byłam się podziała??

Leyna- chwila , moment i śmigniesz w dół-Ty juz taki typ genetyczny jesteś że otyła raczej nie bedziesz:tak:
Bedyta- nio w pracy to młyn nawet nie ma kiedy zjeść praktycznie-tyle że ja w ścisłym centrum Katowic pracuje-zaraz obok świetna cukiernia a wczoraj drzwi obok telepizze otworzyli-juz widze jak chudne w oczach w takim towarzystwie:baffled:
Madziula-tekst"czym sie trułeś tym sie lecz" mnie rozwalił-ale to do tego wątku chyba jak kwiatek do kożucha;-):-D

Leyna dasz radę, zobaczysz, póki karmisz to w ogóle o żadnej diecie nie myśl:tak:
mada..... teraz tyko silna wola zostaje:-p

ja nie mogę przytyć hi hi bo mam kupę fajnych ciuchów już w mniejszym rozmiarze, więc mam niezłą motywację:-p

bedytko- dokładnie to samo mnie motywuje:-p

leyna- wiosna jest dużo bardziej sprzyjającym okresem do zrzucania kg;) dasz rade!!!

mada- patrz wyżej:-p wiosna barziej sprzyja ztrzucaniu kilogramów (choć tych u ciebie nie wizę;))

Leyna przyjdzie czas to sie zaweżmiesz i zrzucisz,,ale skoro karmisz piersia to nie ma o czym gadać ,:tak:Jeśc musisz:tak:
Ja zleciałam znowu kilogram:-D normalnie sie ciesze ,to mi takiego powera daje:-D motylem jestem:happy:

Ło kurde, a sie watek rozwinal ;-P

Ja robilam cale 3 tygodnie brzuszki ;-P i powiem Wam, ze efekty byly, ale pozniej nie mialam juz motywacji, wiec znowu spoczelam na alurach ;-) ;-P ale mam postanowienie, ze znowu sie za to biore i tak jak wczesniej 3-5 serii po 10-15 powtorzen - starczy tyle, efekty sa, a sie nie zajedziesz ;-)

No i u mnie stale pu-erh kroluje :-) ale to bardziej dlatego, ze lubie bardzo ta herbatke :-)

Ja nie mogę pić czerwonej herbaty zbyt często ,bo mnie wątroba boli,ale tez nie przepadam ,wole kawe,herbatkę owocowa i wodę:tak:
Regularne ćwiczenia naprawde działają ,a wiosna tuż tuż ,a to dobry motywator:tak:

madziula Tobie to się medal należy:tak: za konsekwencję przede wszystkim:tak: chwal się, chwal wynikami:tak:
ja już w trakcie @ więc już mi łatwiej, jeszcze 1kg i znowu będę sobą:-p

reklama
Ja sie wlasnie zwazylam i waze 55kg, wiec wagowo jest ok, tylko ta faldka zwiotczala na brzuchu :-p - od jutra biore sie za brzuszki, nie ma co ;-)

Do góry