reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Witamy pierwszego tatusia na naszym forum!!!!!!
Dzięki za wieści od Eg. Kalina az mi łezki poleciały jak zobaczyłam to Twoje cudo. Piękny- GRATULUJEMY- Ja i mój dzidziorek.
Madziunia i aniam jak wizyty u lekarza????
Mój dzidziorek po raz pierwszy pokazał swój charakterek. Cały czas mamcie kopie w boczek aż tata musiał z nim porozmawiać bo nóżkami przebiera potwornie, spać nie można i w ogóle ciężko cokolwiek zrobić jak co chwilkę kopniakai. Za to u Pana doktora małe schowało nóżki i przez 15min. lekaarz szukał nóżeczek do mierzenia, już mamcia prosiła i lekarz prosił żeby wystawił nóżki a on nie i koniec. W końcu się ulitował i dał sobie zmierzyć kosteczkę udową. Wyszło na to że jest bardzo długi to pewnie po tatusiu, do tego wazy 3 kg więc kawał dzidzi mieszka w moim brzusiu.
Aniam 13 poznałaś płeć???
Dla mnie to ciągle będzie niepodzianka

reklama
dzień doberek :)

kurcze ile dziewczyn wczoraj miało usg ! tylko madziunia nic tu nie opisała ;) już za chwilę wchodzę na wątek raport ciążowy bo jestem strasznie ciekawa co tam będzie u aniam :) kurcze efka u Ciebie nie pokazało ?

kalinko bardzo ładne dziecko! gratuluję !

przekażę eg pozdrowienia od was dziewczyny.

beatko nie wiem jeszcze jak z l-4...hm

aniam fakt,mój mąż jest bardzo dobry :D

ja znów powoli się szykuję do wojaży :) i do upierdliwych interesantów w pracy ;) hihi

Powiem wam tak- nie wiem, czemu u mnie z rodzeniem tak ciężko, za kazdym razem horror, ale nie ma nic cudniejszego, niz trzymanie swego maleństwa! Jestem posiniaczona, pocięta, pokłuta, zaliczyłam amnioinfluzję( elegancka nazwa wbijania 18 cm igły przez brzucho do macicy bez znieczulenia) , potem 16 godzin skurczów, potem cięcie ze znieczuleniem podpajęczynówkowym, potem wychodzenie powolne z tego horroru, nawiedzonych lekarzy opowiadających dowcipy nad moim brzuchem a potem tłumaczących mi, że dziecko w stanie martwicy...Ale jak wczoraj nosiłam swoje cudo, wszystko zapomniałam. Dali mi go na pół godziny prawie, naprzytulałam się w końcu, całowałam w nosek, miziałam policzki, tuliłam małe łapki...ssie nieźle, 20 ml udało sie z jednej piersi, a poza tym, najwazniejsze, juz nie leży w inkubatorze! przełożono go do łóżeczka! Myślę, że za parę dni będzie na tyle podtuczony, że mi go oddadza do domu...dziewczyny, wszystko warto wytrzymać dla malucha. Żaden facet nie zrozumie tego uczucia...

Kalinko jak czytałam co przeszłaś to się popłakałam ostatnio płaczę o byle co... to te hormony
Dobrze, że Jonatanek i Ty dochodzicie do siebie i już niedługo będziecie w domku wszyscy razem :laugh:

Kalinko, pięknie opisałaś te matczyne odczucia. Dobrze, że mały leży już w łóżeczku.
Jeszcze troszkę i będziecie razem. Pozdrowionka

reklama
Do góry