reklama
ja już w domku,w końcu trochę odpocznę,dokonałam dziś z mężem całkiem fajnych zakupów pośmialiśmy się przy kasie do łez z nazwy naszego zakupu,ale to takie pewnie będzie niezrozumiałe dla innych bo mamy z mężem bardzo specyficzne poczucie humoru
eg hm,jaka Ty jestes porządna obywatelka i kościół i wybory i bardzo dobrze a to jak wytłumaczyłaś z tym kołem to aż się uśmiechnęłam ;D
Kalinko no nie jesteś pierwsza z nas,już druga ale serdecznie gratuluje Ci maluszka
!!!musi być bardzo kochany!! ucałuj go gorąco od Cioć z listopadówek, na pewno wszystko już będzie dobrze!
aniam też służy przykładem a wzięłaś synka na wybory ?
eg hm,jaka Ty jestes porządna obywatelka i kościół i wybory i bardzo dobrze a to jak wytłumaczyłaś z tym kołem to aż się uśmiechnęłam ;D
Kalinko no nie jesteś pierwsza z nas,już druga ale serdecznie gratuluje Ci maluszka
aniam też służy przykładem a wzięłaś synka na wybory ?
kurcze a mój mąz znowu wymyśla ! już nie chce żeby dziewczynka nazywała się Lena... (mnie dalej bardzo sie podoba) tylko Kamila lub Paula,ja już nie wiem sama...
ja chyba powoli będę się kładła,jutro wizyta u giny i na szczęście wolne od pracy,mam nadzieję że na wizycie wszystko będzie ok.
życzę wszystkim przyszłym mamom( i teraźniejszym) i ich dzieciołkom miłych snów
ja chyba powoli będę się kładła,jutro wizyta u giny i na szczęście wolne od pracy,mam nadzieję że na wizycie wszystko będzie ok.
życzę wszystkim przyszłym mamom( i teraźniejszym) i ich dzieciołkom miłych snów
justynaj
Fanka BB :)
Kalinko serdeczne gratulacje!!!!!!!! 8)
Czytałam to wszystko i muszę Ci powiedzieć, jesteś bardzo silna, że wszystko tak dzielnie znosisz,tak trzymaj
najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok., że sobie radzi tak dzielnie
życzę dużo zdrówka, bywaj u nas jak tylko będziesz mogła
pozdrowienia od mojej córuni 8) ;D :laugh:
Czytałam to wszystko i muszę Ci powiedzieć, jesteś bardzo silna, że wszystko tak dzielnie znosisz,tak trzymaj
najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok., że sobie radzi tak dzielnie
życzę dużo zdrówka, bywaj u nas jak tylko będziesz mogła
pozdrowienia od mojej córuni 8) ;D :laugh:
Pycha
mama Mai i Marty
Kalinko gratuluję Jonatanka!!!!!!
klementynka
Fanka BB :)
Kalinko gratulacje!!
I dużo zdrowia dla małego Jonatanka!!
I dużo zdrowia dla małego Jonatanka!!
Wilkie gratulacje Kalinko!!! Bardzo się o Ciebie martwiłam bo nie było Cię u nas na forum już tyle czasu. Gratuluję Ci siły która pomogła Ci to wszystko przejść. Strasznie się cieszę i zazdroszczę Ci że możesz już tulić synka i patrzeć mu w oczka.
Zaczynamy kolejny tydzień ciekwawa czy w tym tygodniu przyjdzie na świat jakiś listopadowy dzidziuś bo to już się mieści w granicach tzw. blędu czyli standardowe dwa tygodnie w te i wewte.
Ja z dnia na dzięń jestem coraz bardziej przerażona zarówno porodem jak i tym co będzie potem. 9 miesięcy przyzwyczajałam się do nowej sytuacji czyli do noszenia brzusia a teraz będę się musiała nauczyć rozstawać czasem z moją dzidzią i to chyba będzie bardzo smutne, za to z drugiej strony będę mogła ja tylić i całować a nie tylko głaskać.
Karolinna napisz nam zaraz jak tam wizyta u gin.?? Czekamy
Zaczynamy kolejny tydzień ciekwawa czy w tym tygodniu przyjdzie na świat jakiś listopadowy dzidziuś bo to już się mieści w granicach tzw. blędu czyli standardowe dwa tygodnie w te i wewte.
Ja z dnia na dzięń jestem coraz bardziej przerażona zarówno porodem jak i tym co będzie potem. 9 miesięcy przyzwyczajałam się do nowej sytuacji czyli do noszenia brzusia a teraz będę się musiała nauczyć rozstawać czasem z moją dzidzią i to chyba będzie bardzo smutne, za to z drugiej strony będę mogła ja tylić i całować a nie tylko głaskać.
Karolinna napisz nam zaraz jak tam wizyta u gin.?? Czekamy
reklama
Podziel się: