reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Chciałam was poinformowac że Sylvi23 wczoraj o 22 przez cesarskie cięcie urodziła 2 wspaniałych synków: ważą po 2550 i 2150 maja na imie Oliwier i Oskar,mama jest zmeczona ale bardzo szczęśliwa  :)

reklama
Sylvi23  gratuluję zdrowych ślicznych synków :laugh: :laugh:
geddes593.jpg

Teraz pewnie będziesz miała pełne ręce roboty ;D

Hej Mamusie:)
"Przyszłam" do Was osobiście podziekaować KAROLINIE za słowa wsparcia:) Papierosy zastępuje bułkami słodkimi.Jem ich srednio 3-4 dziennie.Moze nie są zbyt zdrowie i wogole,ale jeszcze zawsze jak mnie najdzie ochota,to mysle o ojej małej skarbuni,jak przeze mnie kaszle.To jest najbardziej przekonujący argument do niepalenia.Zyczę Ci wytrwałosci po ciąży,zebyś do tego nie wracała.BUZIAKI Dla wzystkich przyszłych listopadowych mam i ich malenstwek::):)

Sylvi kochanie gratuluję!!! Mam nadzieję, że z Tobą i chłopakami wszystko w porządku.
geddes111.jpg

A ja pamiętałam o moim "chłopaku" i kupiłam mu już tydzień wcześniej skórzaną kurtkę. Ale on stanowczo wczoraj domagał się prezentu w postaci mnie obwiązanej kokardką. Powiedziałam mu, że w domu nie ma takiej długiej kokardy żeby objąć mój brzuszek :laugh:

Jestem w wielki szoku!!!!!!!!!! Sylvi 23 strasznie się ciesze i zazdroszczę też bym już chciała przytulic moja kruszynkę. Może ktoś wie w którym tyg. była Sylvi??? Na nic więcej mnie nie stać bo ciągle jestem w głębokim szoku, że Sylvi23 już ma swoje skarbki ze sobą.

Sylvi23 była w 34 tygodniu i jak na nia to i tak długo wytrzymała z blizniakami(przy jej budowie-mała drobna kobitka)Wody odeszły jej chyba we wtorek no i jeszcze kilka dni wytrzymała w szpitalu no i cc

reklama
Dziwne, wody odeszły już we wtorek a rodziła dopiero wczoraj? Przecież po odejściu wód trzeba sprowokować poród do 24 godzin inaczej może się wdać zakażenie wewnątrzmaciczne.

Do góry