reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

No to dziewczyny, Kasia dziś dla odmiany nie była marudna (oj ostatnie kilka dni dała mi "popalić"= wszystko było na "nie") i co ciekawe... spała w dzień tylko dwa razy!- raz półtorej godziny i raz 40min! I to wszystko! Czyżby ustalała sobie nowy rytm dnia?! Przecież do tej pory było godzinne czuwanie na pół godziny (do godziny snu) i wymyslaj tu zajęcie dla tak rozbudzonego dziecka ;) A Kasia naprawdę szybko się nudzi. Jedna grzechotka jest przewidziana na 2-3minuty ;)

reklama
karolinna pisze:
eg śniłaś mi się dzisiaj :o musiałaś pozałatwiać jakieś sprawy i zostawiłaś Adasia pod moją opieką :) latałam między Lenką a Adasiem :) (skąd mi się wziął taki sen ??? )
;D Karolinna faktycznie zostawiłam wczoraj Adasia na całe pół dnia od 8 rano do 14 u siostry, ze względu na pogrzeb i pozostałe do załatwienia sprawy. Ale był bardzo grzeczny, więc nie było z nim kłopotu ;)

eg16 pisze:
karolinna pisze:
eg śniłaś mi się dzisiaj :o musiałaś pozałatwiać jakieś sprawy i zostawiłaś Adasia pod moją opieką :) latałam między Lenką a Adasiem :) (skąd mi się wziął taki sen ??? )
;D Karolinna faktycznie zostawiłam wczoraj Adasia na całe pół dnia od 8 rano do 14 u siostry, ze względu na pogrzeb i pozostałe do załatwienia sprawy. Ale był bardzo grzeczny, więc nie było z nim kłopotu ;)

heh :) ale wyśniłam :D

dziewczyny może to infantylna pytanie ale powiedzcie mi jak się wstawia cytaty. próbowałam i mi nie wychodzi? dlaczego ?, Co robię źle?

gratuluję elusiu 8) :)

jak wam mija dzień? ja dziś nie gotuję obiadku ;) mam ogórkową z wczoraj i dziś z mężem pierwszy raz zamówimy pizzę do domku ;D dobrze jest już nie mieszkać z rodzicami ;D ;) można robić co się chce :D

a i od marca wraca mój ulubiony serial(myślałam że 2 seria będzie dopiero na jesień),"gotowe na wszystko" :)

ja też się cieszę, że wraca mój ulubiony serial tzn. "Madga M" :)

natomiast jeśli chodzi o "Gotowe na wszystko" to ile razy widziałam zwiastun to obiecałam sobie go obejrzeć i zawsze zapominałam - jednak wiek robi swoje (juz nie ta pamięć) ;) ;D

reklama
Do góry