monika3
Mama Amelki i Filipka
Moj Kuba nie przejawia zadnego zainteresowania ksiazkami...
U nas zainteresowanie jest ...ale nie na pół godziny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj Kuba nie przejawia zadnego zainteresowania ksiazkami...
. No cóż nie kazdy bedzie molem ksiazkowym - kierowcy ciężarówek tez sa w kraju potrzebni
zauwazylam pewna zmiane w zachowaniu Kuby. Do tej pory byl bardzo grzeczny spokojny usmiechniety. W ciagu ostatnich paru dni cos sie stalo i jak cos nie jest po jego mysli to krzyczy placze rzuca sie drapie mnie szczypie bije po twarzy. Przyklad: otworzyl sobie szafke mojego M i zaczal wywalac jego ciuch, wiec powiedzialam :" Kubus tak nie wolno" po czym chcialam z nim odejsc od szafki. A co Kuba na to: zaczal sie rzucac krzyczec, bic mnie po twarzy i plakal tak strasznie jakby go ze skory obdzierali.
MOja Emilka tez bije (...)jak mnie uderzy to ją dam do łózeczka a jak nie zdąże i mnie chlasnie to płacze wtedy i mnie przytula potem
Ponadto zdarza mu sie ze jak lezymy w lozku ( kiedy jest juz wieczor i pora snu), a on nie chce spac to bije mnie po twarzy.
Poza tym ciągle chce na ręce...a nie waży mało...