reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

Hej
:-)Ja tez jestem na etapie wyboru wozka i prawdopodoniw wybiore wlasnie mikado aston i chyba w kolerze simi. Duzo funkcji za przystepna cene, spacerowka zakladana przodem i tylem i regulowane oparcie w gondoli. Do pierwszego dziecka mialam x-landera xt bylam zadowolona, jedyna wada to waga i duzy po zlozeniu.
Pozdrawiam przyszle mamy:-)

reklama
a mnie temat wozka juz dobija!!!!

az mi sie o tym myslec nie chce!!! moj m wciaz powtarza ze za drogie wozki ogladam (a ja patrze max do 1000) i ze on za 300 czy 400 zl by mogl kupic nowy i dobry :-D:-D:-D!

nie chce mi sie z nim gadac, bo i tak bedzie ten ktory ja wybiore a niepotrzebnie sie tylko wkurzam!

taaaa oni to są zawsze mądrzy.....tam gdzie nie trzeba:-p nie ma się co przejmować, chłopy się nie znają na tych sprawach to niech nie zabierają głosu. Mój sie nie wtrąca do wyboru wózka, pościeli itd....bardzo dobrze, bo jemu wszystko jedno a dla mnie to ważne więc decyduje ja:-)

ja przypuszczam, że więcej z tym wózkiem to ja będę chodziła, więc patrzę bardziej pod siebie ;p a mój małż i tak jest pod pantoflem,więc podoba mu się wszystko co i mi hehe

hehe no ja tez mowie ze to ja z tym wozkiem bede smigac

betibeti on mi znalazl na allegro jakis taki i z tekstem skad wiem ze on beddzie gorszy od tych drozszych :-D:-D

niech sobie pogada a ja i tak zrobie swoje! czyli to co jest lepsze :-)

No i wózek TAKO LARET odebrany wprawdzie dopiero dzisiaj ale jakos wytrzymałam:) JEST ŚLICZNY:) Oczywiście wszystko musiałam przetestować sama.
Zakładanie i zdejmowanie gondoli oraz spacerówki - pikuś( wydaje mi sie ze gorzej to szło w tako jumper x którego miała siostra)
Zdejmowanie przednich kół - pikuś kliknięcie w środek mocowania kółka i wyskakuje ze stelaza kółeczko( może nawet prościej niż w 4runerze którego nam tak sprzedawca zachwalal)
składanie stelaża- pikuś choc chyba nie ma blokady i moze sie rozłożyć
(może ją przeoczyłam , wózek w domu od jakichs 3 h),zajmuje troszke wiecej miejsca niz 4 runner
rozkladanie -pikuś oczywiscie jest blokada i sam sie nie rozloży:)
sama gondolka wydaje sie dosyc duza fajnie wykonczona,składana,no i mozna podniesc zagłówek dla starszej dzidzi ktora chce ogladac swiat.
Raczka skórkowa, ladnie obszyta.Tak samo podnózek i pałąk dla malucha w spacerówce wiec bedzie mozna łatwo czyscić.
No i świetnie sie prezentuje :) Nie chce sie zabardzo rozpisywac, zobaczymy jak bedzie od lutego narazie jestem w 100
% zadowolona z zakupu.

maja
wiesz przejrzalam tego Mikado Aston i chyba odpowiada mi, nie wiem jak w rzeczywistosci ale tak jest ok, tym bardziej ze mozna podczepic fotelik maxi cosi i cena :-), w sumie nei taki ciezki bo 14 kg z gondolą
ja zastanawialam sie nad jedo fyn, ale betibeti pisala ze spacerowka beznadzieja
myslalam o teutoni Be You, ale te male kółka troszke się boję i piankowe, ciekawe jak się sprawdzaja na polnych drogach :cool2:

reklama
byłam w kolejnym sklepie...oglądałam TAKO Grander..kobitka mówi, że to jeden z najlżejszych wózków na rynku. Rzeczywiście był lekki...tylko te wózki takie sztywne jakieś..jak ja miałam synów..lata temu wózki były na skórzanych paskach..tak do bujania..wiem wiem, teraz też są...skrętne koła teraz są więc takiego chcę...TAKO waży 10 kg plus lekka gondola, spaceróke babka wpięła mi jednym kilknięciem...podobał mi się kolor szary..aluminium było takie matowe..i świecące..za dopłata 20 zł..chyba.

Kobitki jaki wózek jest najlżejszy na rynku z wielofunkcyjnych na pompowanych kołach koniecznie i dużych? Szukałam w necie ale ciężko znależć..:happy2:

Do góry