reklama
ani83
Fanka BB :)
Jestem za 4runnerem, zakochałam się z tym wózeczku tylko ma pewien minus - uboga kolorystyka. Bardzo podoba mi się ta fuksa, ale będzie synek więc ten kolor nie pasuje. Może fiolet, może zieleń
magdabb
ja chyba bezowy bym wziela bo uniwersalny dla chlopca i dziewczyniki ale kolor fuksji jest piekny!!! jak by ktoras go ogladala to napiszcie cos o nim!
trina79 nie wiem czemu tak myślę patrzę na te co wy wybieracie i jakieś takie lekkie się wydają zgrabne. no niewiem jestem zadowolona bardzo powiem szczerze obawiam się tylko do wagi czy nie jest za ciężki. No i kolorek wybieram neutralny bo płci nie znamy. M chciał czrny ale jakoś kwiatki mi się dla chłopca nie podobały.
magdab z tych dwóch modeli które pokazywałaś również wybrałabym 4 runnera bo go widziałam i Pan w sklepie bardzo go zachwalał,a złożenie go i zdjęcie kółek to był moment,do tego wykonanie,lekkość,dobre prowadzenie no i wygląd
Moja męża również była za beżowym wózkiem, ale mieszkam w centrum miasta gdzie dominuje ogrzewanie węglowe,a dodatkowo obawiałabym sie plam od deszczu i śniegu.
blizniak- twój wózek jest bardzo podobny do TAKO Jumper X który miała moja siostra i znajoma, były z niego bardzo zadowolone,jedynym problemem właśnie był ciężar.Ale zawsze można później kupić lekką spacerówke
A u nas wybór padł na TAKO laret
*** Laret TAKO z fotelikiem * NOWOŚĆ na rynku *** (1791947532) - Aukcje internetowe Allegro
tylko czekam na decyzje męża który kolor, ja chce uniwersalny,ale mąż jest nawet skłonny wybrać różowy dla córeczki.
Moja męża również była za beżowym wózkiem, ale mieszkam w centrum miasta gdzie dominuje ogrzewanie węglowe,a dodatkowo obawiałabym sie plam od deszczu i śniegu.
blizniak- twój wózek jest bardzo podobny do TAKO Jumper X który miała moja siostra i znajoma, były z niego bardzo zadowolone,jedynym problemem właśnie był ciężar.Ale zawsze można później kupić lekką spacerówke
A u nas wybór padł na TAKO laret
*** Laret TAKO z fotelikiem * NOWOŚĆ na rynku *** (1791947532) - Aukcje internetowe Allegro
tylko czekam na decyzje męża który kolor, ja chce uniwersalny,ale mąż jest nawet skłonny wybrać różowy dla córeczki.
Ostatnia edycja:
magdabb
bardzi ladny ten tako laret tez sie nad nim zastanowie, a tym bardziej, ze znalazlam szersza kolorystyke ( jest takze bez i szarosc)
A ja cały czas zastanawiam się czy kupować te nowe koła do naszego mutsy czy nie. Tak pomyślałam, że maj-czerwiec zamienimy gondolkę na spacerówkę rozłożoną na płasko, żeby młodej za gorąco nie było. A że w nowym mieszkanku nie ma za bardzo miejsca na przechowywanie wózka, pewnie w wakacje kupię parasolkę. Maclaren się na płasko rozkłada i w UK jest od urodzenia, więc się na niego pewnie przerzucimy. No i na pół roku chyba nie opłaca mi się kupować nowych kółek...
reklama
Podziel się: