reklama
Skipper ja tylko zacytuję ze swojego postu wcześniej bo chyba tego nie doczytałaś: " Kolor jak najbardziej może być pomarańczowy, moze być też jasnożółty, koloru kawy z mlekie[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]m, dojrzałe wygląda jak rozcieńczone krowie"[/FONT]Nie koniec, jedynie lekka przerwa do momentu kiedy moje mleko zmieni kolor, to znaczy nie będzie zabarwione krwią. Mleko odciągam co jakiś czas
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rób jak chcesz, powodzenia. No i życzę oczywiście szczęścia.[/FONT]
Absolutnie nie krytykuje!!!to tylko i wyłącznie twoja sprawa. Ja 3mam kciuki by udało się jak napisałam wyżej. Mam już jakiedoświadczenie i wiem jak straciłam pokarm. Takim sposobem jaki opisujesz Ty. Niestety. Może u Ciebie będzie inaczej. Powodzenia
reklama
Jeżeli mogę wam polecić serdecznie podgrzewacz byłam z niego bardzo zadowolona. Z początku byłam sceptyczna co do tego typu urządzeń, ale stwierdziłam że warto zainwestować w urządzenie które zapewni zdrowe i ciepłe posiłki dla mojego dziecka. Podgrzewacz firmy SisiBabyCare okazał się naprawdę pomocy przy przygotowywaniu posiłków, zwłaszcza w nocy. Dzięki wyświetlaczowi LCD mogłam spokojnie ustawić nawet w ciemnosci temperaturę i dosłownie za chwilkę miała gotowy posiłek
reklama