reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wybór podgrzewacza do butelek

Wczoraj bąbelkowi nie dałam już swojego mleka tylko Bebilon, przespał cała noc z przerwami na jedzenie po których zasypiał. Dziś tak samo dostaje bebilon i jak narazie jest ok.

reklama
Nie koniec, jedynie lekka przerwa do momentu kiedy moje mleko zmieni kolor, to znaczy nie będzie zabarwione krwią. Mleko odciągam co jakiś czas

Rozumiem nie krytykuje ale 3mam kciuki by nie odrzucił piersi po butelce i żeby pokarm się utrzymał na ssawce

Nie koniec, jedynie lekka przerwa do momentu kiedy moje mleko zmieni kolor, to znaczy nie będzie zabarwione krwią. Mleko odciągam co jakiś czas
Skipper ja tylko zacytuję ze swojego postu wcześniej bo chyba tego nie doczytałaś: " Kolor jak najbardziej może być pomarańczowy, moze być też jasnożółty, koloru kawy z mlekie[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]m, dojrzałe wygląda jak rozcieńczone krowie"[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rób jak chcesz, powodzenia. No i życzę oczywiście szczęścia.[/FONT]

Absolutnie nie krytykuje!!!to tylko i wyłącznie twoja sprawa. Ja 3mam kciuki by udało się jak napisałam wyżej. Mam już jakiedoświadczenie i wiem jak straciłam pokarm. Takim sposobem jaki opisujesz Ty. Niestety. Może u Ciebie będzie inaczej. Powodzenia

Ależ to jest Twoja decyzja co my mamy tu krytykować. A lekarz tez człowiek, czasem warto konsultować zalecenia :) That's all ;-)

reklama
Jeżeli mogę wam polecić serdecznie podgrzewacz byłam z niego bardzo zadowolona. Z początku byłam sceptyczna co do tego typu urządzeń, ale stwierdziłam że warto zainwestować w urządzenie które zapewni zdrowe i ciepłe posiłki dla mojego dziecka. Podgrzewacz firmy SisiBabyCare okazał się naprawdę pomocy przy przygotowywaniu posiłków, zwłaszcza w nocy. Dzięki wyświetlaczowi LCD mogłam spokojnie ustawić nawet w ciemnosci temperaturę i dosłownie za chwilkę miała gotowy posiłek :)

reklama
Do góry