reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o ZABKOWANIU i pielegnacji jamy ustnej maluszków

ostatnio małemu wyszła lewa górna trójka i czwórka teraz czekamy na prawą górną trójkę bo jest juz prawie prawie na wieszchu - ale sie bidulek nieźle przez nią meczy :(

w sumie już mamy 8 ząbków i 9 w drodze ;)

reklama
Witam wszystkich mam synka Darusia ma 10 m-cy i 11 dni i dzisiaj wyszła mu lewa górna dwójka ma już w sumie 5 ząbków, a pierwsze jego ząbki wyszły kiedy kończył 6 m-c i wybiły mu się dwie dolne jedynki. Pozdrawiam wszystkich i ich pociechy

to i ja sie tu pochwale naszymi zabkami ! Jak do tej pory bylo juz 6 a wlasnie wczoraj wyszedl 7 a 8 juz tez widoczny wiec lada moment bedzie :) pozdrawiam zebolki

A u mojego Piotrusia ząbków nie widać :( Ślini się przestrasznie, wszystko i wszystkich gryzie, ale ząbków jak niebyło tak nie ma. Nie mogę się już doczekać kiedy ten pierwszy się pojawi! U mojego starszego syna pierwszy wyszedł jak Konradek miał 6,5 miesiąca.

Mój Michaś ma 13,5 miesiąca i ma 4 i pół ząbka - same jedynki i pół dolnej dwójki. Wszystko co ma wielkość jego buzi - tam ląduje- bardzo muszę uważać. A pierwszy ząbek wyszedł jak miał prawie 10 m-cy. Późno - ale może i lepiej...

reklama
Do góry